'Kitap-Kafe Afyon'a çok yakışacak'

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilerleyen günlerde açılışı yapılacak olan Türkiye Diyanet Vakfı Kitap-Kafe'nin Afyonkarahisar'a çok yakışacak önemli bir tesis olduğunu söyledi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Erenler'de yakında açılışı yapılacak olan Türkiye Diyanet Vakfı Kitap-Kafe hakkında açıklama yaptı. '20 BİNDEN [&hellip]

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilerleyen günlerde açılışı yapılacak olan Türkiye Diyanet Vakfı Kitap-Kafe’nin Afyonkarahisar’a çok yakışacak önemli bir tesis olduğunu söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Erenler’de yakında açılışı yapılacak olan Türkiye Diyanet Vakfı Kitap-Kafe hakkında açıklama yaptı.
“20 BİNDEN FAZLA KİTABA ERİŞİM SAĞLANACAK”
Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar Valiliği, Belediyesi ve İl Özel İdaresi öncülüğünde kente kazandırılan kitap kafenin, üniversite öğrencileri için önemli bir merkez olacağını kaydetti. Özkaya, “Proje aşamasından itibaren yakından takip ettiğimiz, gençlerimizin uğrak bir mekânı olacak kitap-kafe merkezi, Erenler ve Afyonkarahisar için önemli bir nokta olacak. Kitap Kafe’ye gelecek olan gençlerimiz çay ve kahve eşliğinde araştırmalar yapabilecekler. Bu kitap kafe 20 binden fazla kitaba erişim sağlanabilecek örnek bir yer olacaktır. Bu tesisin üniversiteye yakın ve öğrenci yerleşiminin yoğun olduğu Erenler bölgesinde olması önemli bir artıdır.” dedi.
“GENÇLER KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN
UZAK KALACAK”
Özkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlerimiz bu sayede hem rahatça vakit geçirecek, hemde buradaki görevlilerimiz vesilesi ile kötü alışkanlıklardan uzak kalmış olacak. İlk emri oku olan bir dinin mensupları olarak, böyle bir tesis ilimiz için önemli bir ihtiyacı da kapatmış olacak. Emeği geçen başta Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban, İl Müftülüğümüz ve tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Kitap Kafe İlimize çok yakışacak. İlimize hayırlı olsun.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme