Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitap Fuarı bugün açılıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ve Eskişehir Ticaret Odası işbirliği, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Eskişehir 2. Kitap Fuarı, 10-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek

 

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan, 155 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan Eskişehir Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında altı gün boyunca düzenlenecek imza günleri ve etkinliklerle yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak.
Eskişehir Kitap Fuarı’na; Zeynep Oral, Ahmet Telli, Enver Aysever, Hasan Ali Toptaş, Aret Vartanyan, Ayşe Kulin, Haydar Ergülen, Füsun Çetinel, Sinan Akyüz, Nabi Avcı, Sara Şahinkanat, Mete Yarar, Nilgün Bodur, Mustafa Balbay, Birsen Ekim Özen, Altay Öktem, Mine Kırıkkanat, Sezgin Kaymaz, Sinem Sal, Kahraman Tazeoğlu, Dilara Keskin, Barış Terkoğlu, Ahmet Şimşirgil, Ayşe Tolga, Koray Yersüren, Zeynep Sahra, Hicabi Demirci, Mustafa Hoş, Figen Şakacı, Saygı Öztürk, Ali Lidar gibi çok sayıda yazar ve şair katılacak.
Girişin ücretsiz olduğu Eskişehir Kitap Fuarı, her gün 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış günü olan 15 Aralık tarihinde ise 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti