Kitap dağıtımında sıkıntı – Kocatepe Gazetesi

Yeni eğitim ve öğretim yılı dün itibariyle başlarken, Afyonkarahisar 'daki binlerce öğrenci Devlet tarafından ücretsiz olarak dağıtılan ders kitaplarına zamanında kavuşamadı.Ankara'dan gönderilen ders kitapları Afyonkarahisar'da Milli Eğitim'e ait depolardan önceki gün itibariyle dağıtılmaya başlandı. Dağıtım organizasyonundaki aksamalar nedeniyle dün de tüm gün depodaki tasnif ve dağıtım çalışmalarına devam edildi. Okullarda eğitim ve öğretim başlarken, öğrenciler [&hellip]

Yeni eğitim ve öğretim yılı dün itibariyle başlarken, Afyonkarahisar ’daki binlerce öğrenci Devlet tarafından ücretsiz olarak dağıtılan ders kitaplarına zamanında kavuşamadı.
Ankara’dan gönderilen ders kitapları Afyonkarahisar’da Milli Eğitim’e ait depolardan önceki gün itibariyle dağıtılmaya başlandı. Dağıtım organizasyonundaki aksamalar nedeniyle dün de tüm gün depodaki tasnif ve dağıtım çalışmalarına devam edildi. Okullarda eğitim ve öğretim başlarken, öğrenciler sınıflarında kitaplarını beklediler. Türkiye’nin pek çok yerinde öğrencilere kitapları zamanında ulaştırılırken, Afyonkarahisar’da yaşanan bu aksama hem öğretmenlerin, hem okul idarecilerinin hem de velilerin tepkisini çekti. Depodaki kitap yığınları arasında kendilerine ait ders kitaplarını seçmeye çalışan öğretmenler ile diğer görevliler oldukça zorlu saatler geçirdiler. Öğrenciler ise sınıflarında Devlet’in kendileri için hazırladığı kitaplarını beklediler.

Bakmadan Geçme