Kitabın geliri öğrencilere burs olacak

AFSÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nuri Konya’nın kitabından elde edilen gelir Öğrencilere burs olacak   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nuri Konya, editörü olduğu 'Ortopedik Algoritmalar: Travma' başlıklı kitabını AFSÜ Hastanesi (Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi) Başhekimliğine armağan etti. Ortopedi ve Travmatoloji [&hellip]

AFSÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nuri Konya’nın kitabından elde edilen gelir Öğrencilere burs olacak

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nuri Konya, editörü olduğu “Ortopedik Algoritmalar: Travma” başlıklı kitabını AFSÜ Hastanesi (Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi) Başhekimliğine armağan etti.
Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlarının yanı sıra Anestezi, Kardiyoloji, Radyoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Klinik Biyoloji ve Beyin Cerrahisi gibi birçok alandan toplam 51 hekimin çalışmalarını bir araya getiren kitaptan elde edilecek gelirin, öğrenci bursu olarak kullanılmak üzere Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfına bağışlandığı öğrenildi.
Travmaların genç hastalarda en çok karşılaşılan ölüm sebeplerinden biri olduğunu belirten Doç. Dr. Konya, kitabın hazırlanmasındaki temel amacın pratisyen hekimlerin, travma ile ilgili branşlardaki asistanların ve yeni uzmanların tanı ve tedavisini şekillendirmek, deneyimli hocaların klinik tedavi şemalarını bir araya getirmek, kısa ve öz bilgiye ulaşmasını sağlamak olduğunu söyledi.
AFSÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, yeni kitabının akademik literatüre katkı sağlamasını temenni ettiğini belirterek Doç. Dr. Konya’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme