• Haberler
  • Genel
  • Kışlık giyecekler ATSO’dan – Kocatepe Gazetesi

Kışlık giyecekler ATSO’dan – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımı yapıldı Çavuşbaş semtinde bulunan Hürriyet İlköğretim Okulu’ndan tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafetlerin dağıtımı, ATSO Yönetim Kurulu üyeleri Gürcan Aşçı ve Sabri Yakan tarafından yapıldı. Dağıtımın ardından bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Aşçı, ATSO’nun her yıl düzenli olarak [&hellip]

Kışlık giyecekler ATSO'dan

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımı yapıldı

Çavuşbaş semtinde bulunan Hürriyet İlköğretim Okulu’ndan tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafetlerin dağıtımı, ATSO Yönetim Kurulu üyeleri Gürcan Aşçı ve Sabri Yakan tarafından yapıldı. Dağıtımın ardından bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Aşçı, ATSO’nun her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yardımda bulunduğunu belirterek, bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda yardımlarını sürdüreceklerini söyledi.
Merkezdeki okulların yanı sıra İscehisar, İhsaniye, Şuhut ve merkeze bağlı köylerde bu çalışmalarının sürdüğünü aktaran Aşçı, yaklaşık bin 200 öğrenciye kışlık kıyafet yardımı yapacaklarını, bu yardım paketlerinde mont ve botların bulunduğunu ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme