• Haberler
  • Asayiş
  • Kısıtlamaya uymayanlara 87 bin liralık idari ceza yazıldı

Kısıtlamaya uymayanlara 87 bin liralık idari ceza yazıldı

  Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından İl Emniyet Müdürlüğü ile eşzamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlerde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 33 kişiye 87 bin 847 TL'lik idari ceza kesildi   İl Jandarma Komutanlığı'nın İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte eşzamanlı olarak gerçekleştirdiği 'Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganıyla, sokağa çıkma kısıtlamasına uyulup uyulmadığı, faaliyet gösteren işyerlerinin çalışma sürelerine riayet [&hellip]

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından İl Emniyet Müdürlüğü ile eşzamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlerde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 33 kişiye 87 bin 847 TL’lik idari ceza kesildi

İl Jandarma Komutanlığı’nın İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte eşzamanlı olarak gerçekleştirdiği “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla, sokağa çıkma kısıtlamasına uyulup uyulmadığı, faaliyet gösteren işyerlerinin çalışma sürelerine riayet edip etmediği, salgınla mücadele tedbirlerine hassasiyet gösterilip gösterilmediği konularında denetim yapıldı.
Denetimlerde 440 market ve bakkal dükkanı, 237 camii, 52 tanılı izolasyona tabi tutulan kişi, 149 temaslı izolasyona tabi tutulan kişi, 27 ticari taksi, 77 toplu ulaşım aracı, 39 toplu işçi çalıştıran fabrika, 45 personel servisi, 116 kahvehane, 81 lokanta ve restoran, 62 park ve piknik alanı, 33 konaklama tesisi, 15 çay bahçesi, 3 nikah ve düğün yerleri, 3 lunapark/tematik park, 16 halı saha, 2 bilardo salonu, 17 berber ve kuaför, 3 sanayi bölgesi, 3 gar ve otogar, 2 kaplıca tesisi kontrol edildi. Bu denetlemeler sonucunda 33 kişiye toplam 87 bin 847 TL idari para cezası tutanağı tanzim edildi.
PİKNİK YAPARKEN YAKALANDILAR
Ayrıca yapılan kontroller sonucunda Emirdağ’a bağlı Kuruca Köyü Dörtyol Mevkii’nde, Konya plakalı araçta bulunan S.U., M.Ü. ve U.U. isimli kişilerin uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Dinar’da, Mezaraltı Mevkii’nde 3 kişi kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı.
Sandıklı’ya bağlı Saltık Köyü Hamanyeri mevkiinde bağ evinde toplam 5 kişinin sosyal mesafe kurallarına aykırı şekilde piknik yaptıkları tespit edildi.
Dinar-Çivril Karayolu Yaka Köyü Mevkii’nde Afyonkarahisar plakalı araçta yapılan aramada 3 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanmak için plastik-cam aparat yakalandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme