'Kısa bir fetret dönemi geldi geçti'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin yeni yönetim kurulu üyelerine yaptığı ziyarette bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Belediye olarak yapılacak her türlü etkinlikte şehit yakınları ve gazilerin yanında olacaklarını söyledi. Zeybek, 'Daha önceki dönemde kısa bir fetret dönemi yaşanmış olsa da o durum gelip geçti.' [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyelerine yaptığı ziyarette bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Belediye olarak yapılacak her türlü etkinlikte şehit yakınları ve gazilerin yanında olacaklarını söyledi.
Zeybek, “Daha önceki dönemde kısa bir fetret dönemi yaşanmış olsa da o durum gelip geçti.” dedi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Zeybek, dernek şeref defterini imzaladı.
ZEYBEK: HER ZAMAN
KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nın yeni Başkanı Emre Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunmak istediğini kaydetti. Emre Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Zeybek şöyle konuştu: “Derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri inşallah hayırlı hizmetlere vesile olurlar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Belediye olarak yapılacak her türlü etkinlikte kardeşlerimizin yanındayız. Daha önceki dönemde kısa bir fetret dönemi yaşanmış olsa da o durum gelip geçti. Biz şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi hiçbir zaman kendimizden farklı görmedik. Bu vesile ile yanlarında olduğumuzu belirtmek için ziyaret etmek istedik. İnşallah yaptıkları ve yapacakları her türlü hayırlı hizmetin yanındayız, beraberiz. Bunu belirtmek isterim.”
ÖZTÜRK: YANIMIZDA OLACAĞINIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK
Dernek Şube Başkanı Gazi Emre Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in iade-i ziyaretine teşekkür etti. Devlet ve milletin tüm şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu belirten Öztürk şunları söyledi: “Biz biliyoruz ki devletimiz ve milletimiz tüm şehit yakınları ve gazilerin yanındadır. Bundan sonra da yanımızda olunacağından hiç şüphemiz yoktur. Sayın Belediye Başkanımızın da belirttiği gibi bundan sonraki süreçte biz dernek şubesi olarak Belediyemizle hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamayacağımızı umuyoruz. Tüm etkinlik ve programlarda inşallah beraber olacağız. Zaten yerel yönetimler olsun mülki amirlerimiz olsun bizlerin yanındadır. Bizim bunlardan hiçbir şüphemiz yoktur. Sağ olsun Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bunları belirtmiştir. Tekraren iade-i ziyaretleri için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.”
Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme