• Haberler
  • Genel
  • Kırlıoğlu’ndan Vali’ye veda – Kocatepe Gazetesi

Kırlıoğlu’ndan Vali’ye veda – Kocatepe Gazetesi

Vali İrfan Bakanlıoğlu’nun onuruna düzenlenen gecede il yöneticileri bir araya geldiler Tayini çıkan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu için ardı ardına veda programları düzenleniyor.Yaklaşık 10 gün sonra Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan Vali İrfan Balkanlıoğlu Afyonkarahisar’ın önde gelen işadamlarından Süleyman ve Hakan Kırlıoğlu’nun konuğu oldu. Oruçoğlu Termal Tesisleri'nde gerçekleştirilen veda programında Süleyman Kırlıoğlu Afyonkarahisar’a önemli hizmetlerde bulunan Vali [&hellip]

Kırlıoğlu'ndan Vali'ye veda

Vali İrfan Bakanlıoğlu’nun onuruna düzenlenen gecede il yöneticileri bir araya geldiler

Tayini çıkan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu için ardı ardına veda programları düzenleniyor.
Yaklaşık 10 gün sonra Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan Vali İrfan Balkanlıoğlu Afyonkarahisar’ın önde gelen işadamlarından Süleyman ve Hakan Kırlıoğlu’nun konuğu oldu. Oruçoğlu Termal Tesisleri’nde gerçekleştirilen veda programında Süleyman Kırlıoğlu Afyonkarahisar’a önemli hizmetlerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na günün hatırası olarak bir hediye takdim etti. Balkanlıoğlu ise bu nazik davranışları nedeniyle Kırlıoğlu ailesine teşekkür etti.
Kırlıoğlu ailesinin veda programına Afyonkarahisar’ın üst düzey yöneticileri ve diğer davetliler de katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme