Kırlıoğlu’ndan Pehlivanlara Tam Destek

Afyonkarahisar’ı Şuhut Karaadilli Yağlı Güreşleri’nde temsil eden ve başarılı olan sporcular Kırlıoğlu A.Ş. Sahibi İşinsanı Süleyman Kırlıoğlu’nu ziyaret etti

24 yıl aradan sonra düzenlenen Şuhut Karaadilli Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 49 sporcu ile mücadele  etti.

 KIRLIOĞLU’NDAN GÜREŞÇİLERE TAM DESTEK

Afyonkarahisarlı 6 sporcunun derece aldığı yarışmalardan sonra Kırlıoğlu A.Ş. Sahibi İşinsanı Süleyman Kırlıoğlu’nu ziyaret etti. Güreşe tam destek verdiğini ifade eden Kırlıoğlu, sporcuların aldıkları derecelerle göğüsleri kabarttığını dile getirdi. Sporcularla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Kırlıoğlu,

Haberbaşarılarının devamını dileyerek sporcuları tebrik etti.

Hem güreş antrenör olan hem de yağlı güreşlerde birinci olan Şakir Bozkurt ise verdiği desteklerden dolayı İşinsanı Kırlıoğlu’na teşekkür ederek misafirperverliği içinde memnuniyetin ifade etti.

BAŞARILI GÜREŞÇİLERİN DERECELERİ

Afyonlu pehlivanlardan büyük orta boyunda mücadele eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Şakir Bozkurt, tüm rakiplerini yenerek birinci oldu. Şakir Bozkurt’un bu başarısı, hem kendisi hem de Müdürlük için gurur kaynağı oldu. Bozkurt, zorlu rakiplerine karşı sergilediği üstün performans ve teknik beceri ile göz doldurdu.

Deste büyük boyda yarışan Alperen Sezer, gösterdiği performansla birinciliği elde etti.

Tozkoparan boyunda yarışan Yasin Uzun, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci olma başarısını gösterdi. Aynı boyda mücadele eden Ömer Gül ise üçüncü oldu.

Minik 1 boyunda yarışan Süleyman Enes Emrem, üçüncü olarak önemli bir başarı elde etti.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme