Kırlıoğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Hasan Kundakçı Paşa Kırlıoğlu firmasını da ziyaret ederek başarılı çalışmalarının artarak sürmesi dileğinde bulundu Emekli Korgeneral hemşehrimiz Hasan Kundakçı Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin vergi rekortmenlerinden Süleyman-Feride Kırlıoğlu işletmesini de ziyaret etti.Afyonkarahisar’ın müteşebbis insanları ile her zaman gurur duyduklarını, Afyonkarahisar’ın değerlerine sahip çıkılması gerektiğini belirten Hasan Kundakçı Paşa, Kırlıoğlu firmasının başarılı çalışmalarının artarak sürmesi dileğinde bulundu. Vatan [&hellip]

Kırlıoğlu'na ziyaret

Hasan Kundakçı Paşa Kırlıoğlu firmasını da ziyaret ederek başarılı çalışmalarının artarak sürmesi dileğinde bulundu

Emekli Korgeneral hemşehrimiz Hasan Kundakçı Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin vergi rekortmenlerinden Süleyman-Feride Kırlıoğlu işletmesini de ziyaret etti.
Afyonkarahisar’ın müteşebbis insanları ile her zaman gurur duyduklarını, Afyonkarahisar’ın değerlerine sahip çıkılması gerektiğini belirten Hasan Kundakçı Paşa, Kırlıoğlu firmasının başarılı çalışmalarının artarak sürmesi dileğinde bulundu. Vatan ve millete büyük hizmetleri dokunmuş bir hemşehrimizi ağırlamaktan her zaman gurur duyacaklarını belirten Süleyman Kırlıoğlu ise “Hasan Paşamız memleketimizin medar-ı iftiharlarındandır. Kendilerinin bizi ziyaretinden büyük şeref duyduk” dedi.
Kırlıoğlu firmasında çalışan Kundakçı Paşa’nın eski askerleri komutanlarının elini öperek saygılarını ifade ederken, Kundakçı Paşa da eski askerlerini kucaklayarak karşılık verdi.
Hasan Kundakçı Paşa’nın mesleki yaşamından anılarını anlattığı ziyarette Kırlıoğlu ailesinin manevi büyüğü Bahattin Şemşimoğlu da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme