• Haberler
  • Gündem
  • Kıraathane'de üç ayrı söyleşi – Kocatepe Gazetesi

Kıraathane'de üç ayrı söyleşi – Kocatepe Gazetesi

Başlangıçta Cuma akşamları yapılan sonra Çarşamba akşamları düzenlenen Kıraathane Söyleşi programında bu hafta üç farklı isim üç farklı konuda sunum yaptı.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce düzenlenen Kıraathane Söyleşilerinde bu hafta , '15 Temmuz Süreci ve Yargılamalar' başlığında konuşacak olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkente çağırması üzerine önceki akşam Yazar [&hellip]

Başlangıçta Cuma akşamları yapılan sonra Çarşamba akşamları düzenlenen Kıraathane Söyleşi programında bu hafta üç farklı isim üç farklı konuda sunum yaptı.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce düzenlenen Kıraathane Söyleşilerinde bu hafta , “15 Temmuz Süreci ve Yargılamalar” başlığında konuşacak olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkente çağırması üzerine önceki akşam Yazar Fevzi Kaya, Ziraatçı Bilal Doğru ayrı söyleşiler gerçekleştirdi. Kaya, Gedik Ahmet Paşa Külliyesi kitabından söz ederken, Doğru da Tarihi Paşa Camii yapımından söz etti. AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi ve sürecini yorumladığı bir sohbet gerçekleştirdi.
Kaya ve Doğru’nun söyleşileri yarın gazeteniz Kocatepe’de. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme