Kıpkırmızıyız

Son dönemde Kovid-19 salgınıyla ilgili vaka sayısında yeniden artış gözleniyor. Bu durum Sağlık Bakanlığı'nın 'Hayat Eve Sığar' uygulamasındaki yoğunluk haritasına da yansımaya başladı   Kısıtlama uygulamalarının sona ererek yeni normalleşme sürecinin başlamasının ardından pek çok vatandaş maske-mesafe ve temizlik önlemlerinin de bittiğini sanarak duyarsızlık örnekleri sergilemeye başladı. Kovid-19 salgınına yönelik olarak maske-mesafe ve temizlik önlemlerine [&hellip]

Son dönemde Kovid-19 salgınıyla ilgili vaka sayısında yeniden artış
gözleniyor. Bu durum Sağlık Bakanlığı’nın “Hayat Eve Sığar” uygulamasındaki yoğunluk haritasına da yansımaya başladı

Kısıtlama uygulamalarının sona ererek yeni normalleşme sürecinin başlamasının ardından pek çok vatandaş maske-mesafe ve temizlik önlemlerinin de bittiğini sanarak duyarsızlık örnekleri sergilemeye başladı.
Kovid-19 salgınına yönelik olarak maske-mesafe ve temizlik önlemlerine her zaman uymanın zorunluluk olduğuna dikkat çeken uzmanlar aşı konusundaki hassasiyetin de sürmesini öneriyorlar. Afyonkarahisar il genelinde bu durum Sağlık Bakanlığı’nın “Hayat Eve Sığar” uygulamasındaki yoğunluk haritalarına da yansımaya başladı. Yoğunluk haritasına bakıldığında Afyonkarahisar şehir merkezindeki bir çok bölge yeniden “Kırmızı” olarak görülüyor.
Kovid-19 salgınıyla mücadelenin her alanda devam ettiğine dikkat çeken yetkililer, Afyonkarahisarlılar’dan aşılarını zamanında olmalarını, temizlik-maske ve mesafe kurallarına harfiyen uymalarını bekliyorlar.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme