• Haberler
  • Genel
  • Kınık Köyü'nde Kardeşlik Ormanı – Kocatepe Gazetesi

Kınık Köyü'nde Kardeşlik Ormanı – Kocatepe Gazetesi

Kınık Köyü'nde öğrenciler, sedir ve karaçam fidanı dikti Tema Vakfı Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 3A sınıfı öğrencileri, AKÜ sınıf öğretmenliği öğrencileri ve Kınık İlköğretim Okulu öğrencileri Sinanpaşa ilçesi Kınık köyünde tema vakfının proje sahası olarak da bilinen alanda 600 sedir ve karaçam fidanı dikti.Etkinliğe katılan çok sayıdaki tema gönüllüsü Baharı müjdeleyen [&hellip]

Kınık Köyü’nde Kardeşlik Ormanı

Kınık Köyü’nde öğrenciler, sedir ve karaçam fidanı dikti

Tema Vakfı Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 3A sınıfı öğrencileri, AKÜ sınıf öğretmenliği öğrencileri ve Kınık İlköğretim Okulu öğrencileri Sinanpaşa ilçesi Kınık köyünde tema vakfının proje sahası olarak da bilinen alanda 600 sedir ve karaçam fidanı dikti.
Etkinliğe katılan çok sayıdaki tema gönüllüsü Baharı müjdeleyen nevruz kutlaması ve piknik etkinliği şeklinde coşkulu ve eğlenceli bir gün geçirdi. Fidan dikim çalışmaları, Kınık Köy okulu öğrencileri ve Mareşal Fevzi Çakmak ilköğretim okulu öğrencileri arasında olumlu kaynaşmaların yaşanmasına neden oldu. Minik gönüllüler bu etkinliğin yeni arkadaşlıkların kurulmasına sebep olduğunu ve bu bağı koparmayacaklarını belirtti.
TEMA Afyonkarahisar temsilcisi Önder Çelik “Dikim etkinliğimiz büyük bir kaynaşma ve coşku içerisinde tamamlandı. Bizim a-etkinliklerimizin bir amacı da genç kuşakları bu amaç etrafında bir araya getirerek çevreye ve doğaya duyarlı büyümelerini sağlamaktır. Ayrıca bu alanın bakımını da her yıl buluşarak yapacak olan miniklerimiz bizlere de gelecek için umut vermektedir” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme