Kinayeli eleştiri – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, eğitim camiasını kinayeli bir şekilde eleştirdi Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, eğitim gündemi ile ilgili yeni bir üslupla açıklama yaptı. Şenol, '2015 yılı yetkili sendika belirleme çalışmaları tamamlanmış, yandaş sarı sendika 4075 üye ile yeniden yetkili sendika olmuştur. Sarı sendikanın bu başarısına imza atan en küçük taleplerle Milli [&hellip]

Kinayeli eleştiri

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, eğitim camiasını kinayeli bir şekilde eleştirdi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, eğitim gündemi ile ilgili yeni bir üslupla açıklama yaptı. Şenol, “2015 yılı yetkili sendika belirleme çalışmaları tamamlanmış, yandaş sarı sendika 4075 üye ile yeniden yetkili sendika olmuştur. Sarı sendikanın bu başarısına imza atan; en küçük taleplerle Milli Eğitim Müdürlüklerine giden milli eğitim çalışanlarına yandaş sendikanın üye formunu uzatan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini tebrik ederiz. Her türlü kurul ve komisyonu sarı sendika üyelerinden oluşturup öğretmenleri baskı altına alan, 2014 yönetici değerlendirme sürecinde farklı sendikadan okul müdürlerini görevden alan, yandaş sendikaya üye olunca da mülakatta başarılı sayarak yeniden müdür olarak atayan bilumum İl ve İlçe yöneticilerini tebrik ederiz. Yeni başlayan öğretmenlerin başka sendikaya üye olurlarsa adaylık işlemlerinin yapılmayacağı yaygarasıyla aday öğretmenlerin yüzde 95’ini sarı sendikaya üye yapan şube müdürlerini tebrik ederiz” dedi.
Şenol, şöyle devam etti:
“2014 yılında 123 TL, 2015 yılında 3+3 zamma imza atarak memuru refaha kavuşturan, rotasyon uygulamasına alkış tutarak memurun sıkılmasını engelleyen, iş güvencesini kaldıracağını söyleyen malum siyasetçiyi avuçları patlarcasına alkışlayarak memurun kendini güvende hissetmesini sağlayan sendika genel merkezini tebrik ederiz. Sarı sendikaya üye olmayan öğretmenlerin başta ders programlarını değiştiren, izin taleplerini geri çeviren, kurum içi görevlendirmelerde adil davranmayarak mobing uygulayan okul yöneticilerini tebrik ederiz. Gönül isterdi ki sarı sendikanın Afyonkarahisar bayisini de tebrik edelim. Ama bu başarıda onun hiçbir payının olmadığını üzülerek ifade etmek durumundayız. Zira kendisini ne okullarda, ne de üyenin hakkını ararken göremedik. Tek becerebildiği siyasi iktidarın koltuk sahibi yaptığı kifayetsiz muhterislere telefonla haksız hukuksuz işler için talimat vermek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme