Kınay: Özür diliyoruz – Kocatepe Gazetesi

Oynadığı final müsabakalarının ardından grubunu dördüncü sırada tamamlayan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay sosyal medyadan açıklama yaptı. Kınay yaptığı açıklamada Afyonkarahisar halkından özür diledi Türkiye Voleybol 2'nci Lig Final etabında Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyonkarahisar Voleybol takımı final grubunu galibiyetsiz 1 puanla tamamlayarak 4'üncü oldu. Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay sosyal medya [&hellip]

Kınay: Özür diliyoruz

Oynadığı final müsabakalarının ardından grubunu dördüncü sırada tamamlayan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay sosyal medyadan açıklama yaptı. Kınay yaptığı açıklamada Afyonkarahisar halkından özür diledi

Türkiye Voleybol 2’nci Lig Final etabında Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyonkarahisar Voleybol takımı final grubunu galibiyetsiz 1 puanla tamamlayarak 4’üncü oldu. Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay sosyal medya üzerinden bir açıkmala yayınladı. Afyonkarahisar’ın herşeyin en iyisine layık olduğunu aktaran Kınay, “Herşeyin en iyisine, en güzeline layık Afyonkarahisar halkından ve Afyonkarahisarlı spor severlerden 1. Lig Final Grubu’ndaki başarısızlığımızdan dolayı özür diliyoruz” ifadesine yer verdi.
TRABZON MAÇINI DA
3-0’LA KAYBETTİK
Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde başarılı bir sezon geçirerek yarı final etabında mücadele etmeye hak kazanan Afyonkarahisar Belediyespor Yarı Final’den finale yükselme başarısını da gösterdi. Ardından hafta içinde Final Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor çıktığı maçlarda rakiplerine mağlup olarak 1. lig umudunu kaybetti ve yoluna 2. Lig’de devam edecek.
İLK MAÇTA BALSPOR’A MAĞLUP OLDUK
Afyonkarahisar Belediyespor final etabında ilk maçını Balspor’a karşı oynadı. 3-2’lik skorla rakibine mağlup olan Afyon Belediye ilk maçını kaybetti.
İkinci maçında Tokat Belediye Plevne ile karşılaşan Afyon Belediye bu maçı da 3-1’le kaybedetti.
Üçüncü maçta Trabzonspor’la karşılaşan Afyonkarahisar Belediyespor bu maçta da rakibine 25-23, 25-12 ve 25-18’lik set sonuçları soncunda 3-0’la mağlup oldu.
“TEŞEKKÜRLER”
Afyonkarahisar spor kamuoyu Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımına 2014-2015 sezonu boyunca gösterdiği başarı için teşekkür etti. Spor otoriteleri “Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımını 2. Lig gibi bir organizasyonda ilk defa mücadele ederek 1. ligin kapısını zorladığı için ayrıca teşekkür ederiz. İnşallah gelecek sezon bunu başarırız” yorumunda bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme