• Haberler
  • Genel
  • Kınaları Hıdırlık'ta yakıldı – Kocatepe Gazetesi

Kınaları Hıdırlık'ta yakıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin organizasyonuyla bir yaz klasiği haline gelen Hıdırlık Yaz Akşamları başladı. İlki Cuma akşamı Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu’nda saat 20:30’da düzenlenen yaz akşamlarında sünnet çocukları için kına gecesi düzenlendi. Kına gecesi öncesi ise Belediye araçları Hıdırlığa kadar konvoy oluşturdu.Katılım yoğunduSes sanatçısı Kader Utlu ve Emrah Bayam’ın sahne aldığı gecede çocuklar sünnet olmanın heyecanını, aileleri [&hellip]

Kınaları Hıdırlık’ta yakıldı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin organizasyonuyla bir yaz klasiği haline gelen Hıdırlık Yaz Akşamları başladı. İlki Cuma akşamı Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu’nda saat 20:30’da düzenlenen yaz akşamlarında sünnet çocukları için kına gecesi düzenlendi. Kına gecesi öncesi ise Belediye araçları Hıdırlığa kadar konvoy oluşturdu.
Katılım yoğundu
Ses sanatçısı Kader Utlu ve Emrah Bayam’ın sahne aldığı gecede çocuklar sünnet olmanın heyecanını, aileleri ise evlatlarının mürvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Kader ve Emrah seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarıyla geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Geceye Belediye Başkan Vekili Haydar Kaya, Belediye Meclis Üyelerinden Mahmut Karcı ve Erol Çetinkaya, Başkan Yardımcıları Ziya Arı, Sabri Demirkapu, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Birim Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Karahisar TV canlı yayınladı
Karahisar TV’nin canlı olarak yayınladığı programda sünnet çocuklarının kınasını Belediye Başkan Vekili Haydar Kaya yaktı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Hıdırlık Yaz Akşamlarında Afyonkarahisar’lılar oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi. Gecede bir konuşma yapan Başkan Vekili Haydar Kaya, çocukların mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadığını dile getirerek sünnet şöleni gibi güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çocuklara ve ailelerine bu törenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Vekili Haydar Kaya, “Allah evlenmelerini de göstersin” dedi.
2011 yılı Hıdırlık Yaz Akşamlarına katkıda bulunan firmalar:
ANG Ajans Tanıtım Organizasyon, Turex Turizm A.Ş. Taşımacılık, Oruçoğlu Termal Otel, Şehitoğlu Konağı, Taşpınar Yapı İmalat, Dempaş AŞ, Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Odası, Afyonkarahisar Ticaret Odası, Okumuşlar İnşaat, İkbal Termal Otel, Korel Termal Otel ve Zeyland Alışveriş Merkezi

Bakmadan Geçme