Kimse Yok Mu 3 bin gıda kolisi dağıtacak

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, Afyonkarahisar Şubesi olarak Ramazan ayında 3 bin gıda kolisi dağıtacaklarını belirtti ‘Bu Ramazan Rahmet Şemsiyenizi Paylaşmanın Bereketiyle Doldurun’ sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasına başlayan Kimse Yok Mu’nun, Ramazan coşkusunu tüm Türkiye’de, 5 kıtada 110 ülkede yaşatmak için tüm hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Kimse Yok [&hellip]

Kimse Yok Mu 3 bin gıda kolisi dağıtacak

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, Afyonkarahisar Şubesi olarak Ramazan ayında 3 bin gıda kolisi dağıtacaklarını belirtti

‘Bu Ramazan Rahmet Şemsiyenizi Paylaşmanın Bereketiyle Doldurun’ sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasına başlayan Kimse Yok Mu’nun, Ramazan coşkusunu tüm Türkiye’de, 5 kıtada 110 ülkede yaşatmak için tüm hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, geçtiğimiz yıllarda Ramazan çalışmalarıyla yardım bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibi insana umut olan derneklerinin, bu ramazanda da gönüllülerinin de desteği ile dünyanın dört bir yanındaki 400 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan Kumanyası ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Çobanoğlu açıklamasında, Kimse Yok Mu Derneği’nin, 2 milyon 500 bin kişiye sıcak yemek ikram edeceğini ve 50 bin kişiye bayramlık yardımında bulunacağını vurguladı.
3 BİN GIDA
KOLİSİ DAĞITILACAK
Afyonkarahisar’da da dağıtımı gerçekleştirilecek olan gıda kolilerine de değinen Çobanoğlu; “11 ayın sultanı Ramazan ayının heyecanı ile her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı girmeden mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Geçen yıllar 300-500 adet gıda kolisi dağıtırken, bu yıl Ramazan ayından Afyonkarahisar ilimiz ve ilçelerinde 2 bin 500 aileye gıda yardımı ve Isparta ilimiz ve ilçelerinde de 500 aileye Gıda Yardımı olmak üzere 3 bin gıda kolisi dağıtılacaktır. Bunların yanında yine 2 bin 500 kişiye giyim yardımlarımız her Ramazan ve bayramda olduğu gibi dağıtıma devam edilecektir” dedi.
İFTAR ÇADIRI VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR
İftar çadırlarının artık vatandaşların ayağına gideceğini söyleyen Şube Müdürü Çobanoğlu; “Afyonkarahisar ve Isparta ilimiz ve ilçelerinde ihtiyaç sahiplerinin faydalanabileceği 15 bin kişiye iftar yemeği verilecek olup, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Gıda kolilerimiz yardım stantlarında dağıtılacak olup, hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarının nereye gittiğini verdiği anda görebilecektir. Her zaman Afyonkarahisar ilimizde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşan Kimse Yok Mu Derneğimizin İmaret Camii önünde bulunan yardım standımıza makbuz mukabilinde fitre, fidye, zekat ve her türlü bağışlarınızı talep ediyoruz. Çünkü gerçek ihtiyaç sahiplerine emanetlerinizi eksiksiz ulaştırıyoruz” dedi.
BİR İFTAR 5 LİRA
Çobanoğlu son olarak iftar için yapılacak olan bağışlara da değinerek; “Kimse Yok Mu ile ihtiyaç sahiplerine ulaşarak Ramazan Bereketini paylaşmak isteyenler, 5777’ye bir SMS göndererek 5 TL karşılığında bir kişiye iftar verebilecek. Türkiye dışında 110 ülkede iftar vermek isteyenler ise 4 dolar karşılığında iftar verebilir. Ramazan’ın güzelliklerini paylaşmak isteyen hayırseverler, Kimse Yok Mu’ya 444 4 593 numaralı telefon numarasından veya www.kimseyokmu.org.tr adresinden bağışta bulunabilirler” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme