Kim nerede oy kullanacak – Kocatepe Gazetesi

12. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için siyasiler ve bürokratların nerede ve saat kaçta oylarını kullanacakları açıklandı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, oyunu memleketi Şuhut ilçesi'nde sabah saat 10.30’da kullanıcak. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu, saat 10.00’da Atatürk Lisesi’nde kullanacak. AK Parti Milletvekili Halil Ürün ve AK Parti İl Başkanı Av. [&hellip]

Kim nerede oy kullanacak

12. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için siyasiler ve bürokratların nerede ve saat kaçta oylarını kullanacakları açıklandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, oyunu memleketi Şuhut ilçesi’nde sabah saat 10.30’da kullanıcak. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu, saat 10.00’da Atatürk Lisesi’nde kullanacak.
AK Parti Milletvekili Halil Ürün ve AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven saat 11.00’de Atatürk İlköğretim Okulu’nda oy kullanacaklar. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ahmet Toptaş oyunu Sandıklı İmam Hatip Ortaokulu’nda saat 10:00’da kullanacak. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise saat 10.00’da Cumhuriyet Lisesi’nde oy kullanacak. İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel Şemsettin Karahisari Ortaokulu’nda oyunu saat 11.30’da kullanacak. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz oyunu saat 11.00’de Atatürk Lisesi’nde kulanırken, aynı okulda saat 10.00’da CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan oyunu kullanacak. MHP İl Başkanı Aziz Aslan’da saat 11.00’de Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oy kullanacak. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ise, oyunu Afyonkarahisar’daki Atatürk İlköğretim Okulu’nda saat 12.00’de kullanacağı açıklandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme