• Haberler
  • Gündem
  • Kılık kıyafet özgürlüğü için eylemlilik sürecek

Kılık kıyafet özgürlüğü için eylemlilik sürecek

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şubesi İl Divan Kurulu'na, şube yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri ile Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.Sandıklı Gürses Otel'de gerçekleştirilen toplantıda Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube teşkilatının tamamı bir araya geldi. Toplantıda açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Abdullah Çelik, il divan [&hellip]

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şubesi İl Divan Kurulu’na, şube yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri ile Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Sandıklı Gürses Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube teşkilatının tamamı bir araya geldi. Toplantıda açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Abdullah Çelik, il divan kurulu toplantısının geleceğe ışık tutup, hayırlı olması temennisinde bulundu. Çelik, “Kılık kıyafet için genel merkezimizin aldığı eylem kararı aynen devam ediyor. Genel merkezimizin Türkiye genelinde yaptırdığı araştırma neticesindeki verileri kamuoyu ile paylaştık. Eğitim çalışanları 2/3 oranında kılık kıyafet serbestliği istiyor. İlgili yönetmeliğin değiştirilmesi gerekiyor. 82 model anayasanın milletimize dar gelmesi hadisesi, darbe ürünü kıyafet yönetmeliği için de geçerlidir. Bu yönetmelik değiştirilmelidir” dedi.
AFYON’DA 5000
ÜYE HEDEFİ
Çelik, sözlerine şöyle devam etti:
“Üyelerimizi bakanlığın yaptığı tüm sınavlarda hazırlık çalışmalarında destekliyoruz. Bu kapsamda sınavlara hazırlık kitaplarından, kurs açılmasına, deneme  sınavları yapılmasına kadar her türlü desteği veriyoruz. Son olarak müdür baş yardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavı için isteyen tüm üyelerimize sınava hazırlık kitaplarını temin ettik. Merkez başta olmak üzere 3 ilçemizde hazırlık kursları açtık ki bu kurslar devam ediyor. Deneme sınavları yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Üyelerimize başarılar diliyoruz. Memur-Sen’de hedef 1 milyon üye, Eğitim Bir-Sen 400 bin üye hedefimiz var. Şube olarak hedefimiz ise inşallah 5000 üye. İlimizde 5000 üye hedefini yakalayıp, gücümüzü perçinleyeceğiz. Eğitim çalışanlarının teveccühü Eğitim Bir-Sen’den yanadır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme