• Haberler
  • Genel
  • Kılıçlar, incelemelerde bulundu – Kocatepe Gazetesi

Kılıçlar, incelemelerde bulundu – Kocatepe Gazetesi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar Afyonkarahisar’da incelemelerde bulundu Emniyet Genel Müdürlüğü Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Merkez Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği tarafından düzenlenen ‘Emniyet Teşkilatı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Semineri’ne katılmak için Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ilimizde incelemelerde bulundu.İnceleme sırasında Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’a Vali İrfan Balkanlıoğlu, Emniyet Genel Müdür [&hellip]

Kılıçlar, incelemelerde bulundu

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar Afyonkarahisar’da incelemelerde bulundu

Emniyet Genel Müdürlüğü Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Merkez Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği tarafından düzenlenen ‘Emniyet Teşkilatı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Semineri’ne katılmak için Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ilimizde incelemelerde bulundu.
İnceleme sırasında Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’a Vali İrfan Balkanlıoğlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Bucak, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz eşlik ettiler.
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’ın Afyonkarahisar’daki incelemelerinin ilk durağı Afyon Kocatepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi oldu. Hastane ve hastanede uygulanmakta olan tedaviler hakkındaki bilgileri Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Okan Solak tarafından alan Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar ve Vali İrfan Balkanlıoğlu, hastanedeki bölümleri inceleyerek, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’dan Afyonkarahisar’ın emniyet ve asayiş konuları hakkında bilgiler aldılar.
Nazik karşılamalarından, başarılı çalışmalarından ve Emniyet Genel Müdürlüğü çalışmalarına vermiş olduğu destekten dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar, başarılı çalışmalarının devamını diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme