• Haberler
  • Siyaset
  • “Kılıçdaroğlu, hâlâ kan üzerinden prim yapıyor”

“Kılıçdaroğlu, hâlâ kan üzerinden prim yapıyor”

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ile Mustafa Ötken’in de katıldığı basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya’da katıldığı bir toplantıda daha önceki söylemlerinde yaptığı hatanın farkına vardı ve ‘Kan akıtmadan’ yerine [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ile Mustafa Ötken’in de katıldığı basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya’da katıldığı bir toplantıda daha önceki söylemlerinde yaptığı hatanın farkına vardı ve ‘Kan akıtmadan’ yerine ‘Bizim kanımızı akıtmadan Başkanlık Sistemi mümkün değil’ dedi. Söylem değişikliğine giderek kendi hatasını kabul etti zannediyorum. Hâlâ kan üzerinden prim yapmaya devam ediyor” dedi.
ŞEHİTLERİMİZE DUA EDİLİR
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın da “Sayın Yurdunuseven, gelen şehitlere tepki göstersin” demecine yanıt veren Yurdunuseven, “Aynı partinin Afyonkarahisar Milletvekili de ‘Tepkisini şehit haberlerine gösterseydi’ diyor. Demek ki ‘kan’ kelimesi, tepki gösterilecek bir söz. Şehitlere tepki gösterilmez, şehitlere son görevler yapılır. Onlara dua edilir” diye konuştu.
HOROZ DÖVÜŞÜ YAPMIYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel’in “Horoz dövüşü yapıyorlar” eleştirisine de değinen Yurdunuseven, “Başka bir partinin temsilcisi bizim yaptığımız işleri horoz dövüşüne benzetmiş. Biz horoz dövüşü yapmıyoruz, Afyonkarahisar için yapılacak işleri takip ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

ASFALT ESKİR Mİ?

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven bir basın mensubunun “Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret programı netleşti mi” sorusuna “3 ile 5 Haziran arasında Afrika gezisi var. Sayın Bakanımız’la da görüştük. O’nun da net bilgisi yok. Ramazan ayı da geliyor. İnşallah bir hafta 10 gün önce mutlaka haberdar edilir” cevabını verdi. Bunun üzerine bir basın mensubunun Anıtpark önüne dökülen asfalta işaret ederek “Asfalt eskiyecek o zaman” demesi üzerine “Yeniden yaparız. o asfaltı da biz yapıyoruz, sıkıntı yok” dedi.

FOTOĞRAFLAR YENİLENİYOR

Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğraflarının hazırlanması nedeniyle basın toplantısında alışılagelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu fotoğrafları görülmedi.  

Bakmadan Geçme