Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçarslan’da EDS hizmete giriyor

Kılıçarslan’da EDS hizmete giriyor

Afyonkarahisar-Antalya yolu Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Kılıçarslan Belediyesi’nde kurulumu tamamlanan Anlık Hız İhlal Tespit Sistemi ve Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi bugün hizmete başlıyor

 

Afyonkarahisar Vali-liği’nden yapılan açıklamada karayolu üzerindeki can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışını temin etmek amacıyla, Afyonkarahisar-Antalya yolu Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Kılıçarslan Belediyesi’nde kurulumu tamamlanan Elektronik Denetleme Sisteminin bugün sabah saat 10:00’da faaliyete geçeceği bildirildi.

YORUMLAR

42 adet yorum var

  1. Afyon kılıçaslan beldesinde hız sınırı 110 yazıyordu tabelada 100le geçtim flaş patladı anlamadım oranın hız sınırı ne kadardı

    1. Kar yağıyor, zaten hızlı gitme şansın yok, trafik akışına göre öndeki araçla aynı hızda gittim %50 hız asım cezası yedik. Allah belanızı versin inşallah bin katı sizden dert olur çıkar

  2. Tabelada kamyonetlere 85 hız sınırı yazıyordu. 80 km hızla geçtim flaş patladı. Anlamadım hız sınrları kaç

    1. 78 ile radara girdim. Afyonun hız sınırı heryerde 80. Sırf ceza kesmek için sadece orayı 70 yapmışsınız. 314 lira gönderdiniz. Çocuğumun rıskını çaldınız. Haram olsun. Hepinizden çıksın bedduam.

  3. Buranın hız sınırı kaç km bilgisi olan varmi Sinanpaşa Kılıçaslan mevki 107 ile gitmişiz %50 asılmış diye ceza geldi e insaf ya bildiğin ana yolda 1300 lira cezamı olur

    1. 78 ile radara girdim. Afyonun hız sınırı heryerde 80. Sırf ceza kesmek için sadece orayı 70 yapmışsınız. 314 lira gönderdiniz. Çocuğumun rıskını çaldınız. Haram olsun.

  4. 92 km hızla geçmişim diye 1,5 ay sonra resim göndermişler bildiğin açlar yaptıkları masrafı bu devirde vatandaşa kitliyorlar 70 km ne imiş 110 km olan yolda bildiğin hırsızlar hak yedikleri için bu cezayı da ödeyeceğim çoluğum çocuğumun hakkını gram helal etmiyorum haram zıkkım olsun

  5. Ya şehirlerarası yolda bu nasıl bir hız sınırı? Karayolları yönetmenliğinde çift taraftan gelişli gidişli yollarda her yerde hız sınırı 110 km nasıl oluyorda böyle bir yolda böyle tuzaklar hazırlanıyor.

    1. Bunları mahkemeye verelim öyle fotoğraf çel gönder borcu öde yok onlar kendilerince kanunu kullanıyorsa bizde anayasal haklarımızı kullanalım derim bir üst mahkemeye gidip onları dava edelim Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilinde tüm kanun ve kural Yargıtay emsal kararları alıp savaşalım yoksa burası şu zamanda çok insanı mağdur edecek .yasaklar var ne var 92 km ile geçmiş isek..

    2. 78 ile radara girdim. Afyonun hız sınırı heryerde 80. Sırf ceza kesmek için sadece orayı 70 yapmışsınız. 314 lira gönderdiniz. Çocuğumun rıskını çaldınız. Haram olsun. Hepinizden çıksın bedduam.

  6. Bunları mahkemeye verelim öyle fotoğraf çel gönder borcu öde yok onlar kendilerince kanunu kullanıyorsa bizde anayasal haklarımızı kullanalım derim bir üst mahkemeye gidip onları dava edelim Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilinde tüm kanun ve kural Yargıtay emsal kararları alıp savaşalım yoksa burası şu zamanda çok insanı mağdur edecek .yasaklar var ne var 92 km ile geçmiş isek..

  7. Tabelalardaki Hız sınırına dikkat ederek uygun bir şekilde gectiğim halde bugun edevlette cezayı gorunce şok oldum şu mubarek gunde kendi vatandasına kazık atanların Allah belasını versin zehir zıkkım olsun.

  8. Şehirler arası ayrılmış yolda hız sınırı 70 !!!!!
    ALLAH belanızı versin

  9. Evet bugun bana da geldi 19 Mayıs 2021 tarihinde 80 ile yemişim:) Uzun sokağa çıkma yasağı döneminde sayın bakanımız süleyman soylu nun kapanmada herkes cezasını ödeyecek lafını işlettiler. Çok dikkatli olmama rağmen yemişim. Bu devletin koyduğu bir kural olabilir fakat 4 şeritli ayrı git geli olan bir yolda vatandaşa yazılan bu cezalar Allah katında da helal değildir. Allah kelamıyla dolaşan bu devlet büyükleri kendinizi bizden SOĞUTTUNUZ. HARAM ZIKKIM OLSUN. Türk zihniyetinden hiçbir şey olmaz bu ülkede tek kalma sebebim şehitlerimize ve atalarımıza duyduğum saygıdır. Hakkım helal değildir.

  10. Zenginden alamadıkları vergiyi böyle tuzak ile vatandaştan almak ne güzel. Zengin yat alır kat alır otelde kalır yemek yer vergiden düşerler, vatandaş şehirler arası yolda 95 ile ceza yer 652 tl öder. yuh

  11. şehirlerarası yolda 114 ile 1339 tl ceza yazan sistemi de buna onay verenleride Allah lanetlesin.. bu emsalsiz hizmette kimin payı varsa haram olsun…

  12. Şehirlerarası ayrımlı yolda hız limitini 70’e düşürüp 110 ile giden emekli bir insanın aracına 1339 lira ceza yazmak hangi insafa sığar.
    Bu resmen adaletsiz bir uygulama. Kimseye hakkımı helal etmiyorum. Bu ceza sistemini bu şekilde tespit edenleri yüce Allah’a havale ediyorum.

  13. Afyon’dan geçiş vergisi bu, istediğiniz kadar yavaş geçin ÖDEYECEKSİNİZ!

    Bölünmüş yolda tatile giderken bu yolda 89 ile 235TL ceza yemişim. Bu kuralı koyanlardan çıkar inşallah…

  14. Banada geldi 4 ay sonra ceza yani hepimizden söke söke alıyorlar 314 tl açları doyurmaya devam

  15. Aynı yolda 82 km hızla geçtiğim için 5 ay sonra bana da 314 TL ceza geldi.Haram zıkkım olsun.Tuzakla insanlara zorla para ödetiyorsunuz.82 olması gereken yolda hangi kanuna kurala uygun 70 km limit.
    Yazıklar olsun.

  16. Aynı yerde bana da 78 km hıza 314 TL ceza yazılmış
    Bölünmüş şehirlerarası yolda bu uygulamanın tek amacı insanların HAKKINA girmektir

  17. 18.08.2012 tarihinde Afyon sinanpasa kılıçaslan mevkiinde 86 km ile 314 anlık hız aşımı cezasını 28.12.2021 de tebliğ ettiler.O kadar hiz limitlerine dikkat etmeme ragmen yine ceza yedim.Hakkimi helal etmiyorum.Devket vatandaşına tuzak kurarmi?Görevlileri bu konuda daha halkı düşünmeye davet ediyorum.Sehir ici bile değildi bölünmüş yoldu.

  18. 19.8.2021 tarihinde bende Afyon sinanpasa kılıçaslan mevkiindeki şehirlerarası bu ana yolda 80 le radara girip 314 tl cezayıda 5 ay sonra gönderen bu tuzak haksız cezayı Allaha havale ediyorum. Devletin halkı bu şekilde soymaya çalışması cok acı.

  19. Her köye, kasabaya eds kurarsan nasıl bitecek bu yollar. Hız sınırlarına dikkat etmeme rağmen 91 ile ceza yazdılar. Resmen tuzak kurmuşlar. İlçe bile değil. Arabaya binmeye korkar olduk. Tam dört ay sonra yollanmış bir ceza. Bu arada iki kez e devletten kontrol etmeme rağmen cezayı göremedim. Ama bugün eve bırakmışlar. Haram olsun.

  20. 82 km hız sınırını geçmişim 314 tl ceza 5 ay sonra geldi. Sırf para almak için konulan bir hiz tuzağı Allah belalarını versin zehir zıkkım olsun

  21. Allah belanizi versin, haram zikkim olsun 81 km hizla ceza kesmissiniz, cocugunuzdan ciksin

  22. Ulan Eylül’de yemişim cezayı Şubat’ın sonuna geldik daha yeni gonderiolar.yaziklar olsun haram zıkkım olsun oldu 30 la gidelim kağnı gibi.90 la geçmişim ne var lan bisikletlemi gecelim ordan

  23. 04-10-2022 13 00 geçiş. iletim tarihi 16-03-2022
    dört buçuk ay sonra gelen ihbar.ne kadar gelişmiş olduğumuzun göstergesi.onuda geçtik 110 km lik çift yolda 97 km ıle geçtin diye 652 tl ceza tam delidumrul misali.allah bu zihniyeti ıslah etsin ıslaharıgeçmişse kahretsin.

  24. Aynı cezayı bana da göndermişler. Ben de haram ettim. Hayrını görmesinler. Vatandaş bu kadar zor durumda bırakılmaz. Hakikaten kasten ayarlanmış gibi. Şikayetlerin kayda alınması ve gerekli düzeltmenin yapılması lazım. İlgililerin acil müdahale etmesini bekliyoruz.

  25. 20.11.2021 de geçtiğim yoldan 314 TL ceza 08.04.2022 tarihinde tesadüfen e-devlette gördüm. Tebliğ bile edilmedi. Helal etmiyorum. O yolda 70 hız sınırı sırf ceza kesmek için konulmuş anlaşılan. Sebep olanlardan binlerce katı çıksın.

  26. 20.11.2021 de geçtiğim yoldan 314 TL ceza 08.04.2022 tarihinde tesadüfen e-devlette gördüm. Tebliğ bile edilmedi. Helal etmiyorum. O yolda 70 hız sınırı sırf ceza kesmek için konulmuş anlaşılan. Sebep olanlardan binlerce katı çıksın…

  27. 90’lık yollarda, özellikle kısa bir alanı 70 km yaparak, 5’li çeteye para bulmak için millete tuzak kuran EDS çetelerine lanet olsun. Bin türlüsü bu işe ön ayak olanlardan çıksın. İki ayda iki defa gelip geçtim ve hem gidiş, hem de dönüşlerden 4 ayrı ceza yedim. Tebligatları da tam 6 ay sonra sürpriz olarak geldi. Nerdeyse garibim postacıyı dövecektim. Millete tuzak kuran sizler, hepinize Lanet, haram ve zıkkım olsun!

  28. Eds sisteminin kurulumuna ve hız sınırına belediye karar veriyor. Kesilen ceza belediye-eds firması ve devlet arasında paylaştırılıyor. Belediye sırf üç kuruş para kazanabilmek için millete tuzak kurmuş.o yolda 70 hız sınırı nedir Allah’tan korkun be. 92 ile ceza kesmişler. 650 lira 6 ay sonra tebligat geldi. Kaç lirası belediyenin bilmiyorum. Bozdurup bozdurup harcarsınız

Yoruma kapalıdır.

MHP Tüm Kadroları İle Zafere Koşuyor
Sıradaki Haber MHP Tüm Kadroları İle Zafere Koşuyor