Kılıçarslan'da çalışmalar sürüyor

Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, beldede alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi   Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan hayata geçirmeyi düşündüğü vizyon projelere hazırlandığını kaydetti. Başkan Çelebi kilitli parke ve kanalisyon çalışmalarının yanı sıra karayolları ile yaptığı görüşmeler sonucunda kasabanın içinde geçen yolun genişletilen [&hellip]

Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, beldede alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi

Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan hayata geçirmeyi düşündüğü vizyon projelere hazırlandığını kaydetti. Başkan Çelebi kilitli parke ve kanalisyon çalışmalarının yanı sıra karayolları ile yaptığı görüşmeler sonucunda kasabanın içinde geçen yolun genişletilen kısımlarına asfalt serdiklerini ve kasaba da bulunan çocuklar içinde 5 mahallede oyun parkları kurduklarını ifade etti.
Kılıçarslan’a en iyi hizmeti yapmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Başkan Çelebi, çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmayarak destekleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, teşekkür etti.

Bakmadan Geçme