Kılıç 3 hafta yok – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor, Hatayspor karşısında 3 puan arayacak. Maç bugün saat 13.30'da Kocatepe Spor Kompleksi'nde yer alan Zafer Stadyumu'nda oynanacak.AFJET Afyonspor'a 2015-16 sezonunda gelen, takımın 3. Ligden 2. Lige ve 2. Ligden 1. Lige terfi ettiği iki sezonda orta sahada ve savunmada başarılı işler çıkaran Ali Kılıç, hafta içinde yapılan [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, Hatayspor karşısında 3 puan arayacak. Maç bugün saat 13.30’da Kocatepe Spor Kompleksi’nde yer alan Zafer Stadyumu’nda oynanacak.
AFJET Afyonspor’a 2015-16 sezonunda gelen, takımın 3. Ligden 2. Lige ve 2. Ligden 1. Lige terfi ettiği iki sezonda orta sahada ve savunmada başarılı işler çıkaran Ali Kılıç, hafta içinde yapılan antrenmanda sakatlandı. Bir süredir iğnelerle takımda kalan Kılıç, teknik heyetin de sözlerini kulak ardı etmedi. Sakatlığından dolayı da ameliyat olması gereken Ali Kılıç Kayseri’de özel bir hastanede geçirdiği operasyonla sağlığına kavuştu. En az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak olan AFJET Afyonspor’un demirbaşı Ali Kılıç, en kısa sürede takımla birlikte çalışmalara dönmek istediğini aktardı. Takımdan uzak kaldığı her günün kendisinde büyük özlem oluşturduğuna dikkat çeken Kılıç, “Sakatlığımdan dolayı bir süredir iğnelerle duruyordum. Şimdiden sonra sakatlığımla ilgili bir durum kalmadı. İnşallah iyileşerek takımla birlikte çalışmalara katılacağım. Takımda oluşan aile yapısından uzak kaldığım her gün bende büyük özlem oluşturuyor. En kısa sürede takımımla birlikte çalışmalara başlamak istiyorum.” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme