Kıdemli Gazeteci Merdivenci vefat etti

Afyonkarahisar’ın basın camiasındaki tecrübeli isimlerinden, Cumhuriyet gazetesi Afyonkarahisar İl Temsilcisi M. Hakkı Merdivenci vefat etti. Merhum Gazi Süleyman Merdivenci'nin oğlu, Noter’den emekli merhum Hasan Merdivenci'nin kardeşi, merhume Selcan Merdivenci’nin eşi ve Mine Tekin ile Fulya Sönmez'in babası olan M. Hakkı Merdivenci Sıtkı Tekin ve Bahadır Sönmez'in kayınpederi idi. Cumhuriyet Gazetesi’nin Afyonkarahisar İli Temsilciliğini uzun yıllar [&hellip]

Afyonkarahisar’ın basın camiasındaki tecrübeli isimlerinden, Cumhuriyet gazetesi Afyonkarahisar İl Temsilcisi M. Hakkı Merdivenci vefat etti.

Merhum Gazi Süleyman Merdivenci’nin oğlu, Noter’den emekli merhum Hasan Merdivenci’nin kardeşi, merhume Selcan Merdivenci’nin eşi ve Mine Tekin ile Fulya Sönmez’in babası olan M. Hakkı Merdivenci Sıtkı Tekin ve Bahadır Sönmez’in kayınpederi idi. Cumhuriyet Gazetesi’nin Afyonkarahisar İli Temsilciliğini uzun yıllar sürdüren M. Hakkı Merdivenci bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. 85 yaşında hayata veda eden M. Hakkı Medivenci’nin cenaze namazı bugün öğle namazını müteakip Paşa Camii’nde kılınacak.

Haber

Bakmadan Geçme