Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıbrıslı tatilcilerin tercihi Garden Kale Otel oldu

Afyonkarahisar’ın gözde termal otelleri

Afyonkarahisar’ın gözde termal otelleri arasında yer alan Garden Kale Termal Otel, Kıbrıslı misafirlere ev sahipliği yaptı

Özellikle kış aylarında şifalı termal suları tercih eden tatilcilerin yıllardır tercih ettiği oteller arasında yer alan Garden Kale Termal Otel, bu yılda Kıbrıslı tatilcilerin adresi oldu.
“MİSAFİRLERİMİZ KENDİLERİNİ EVİNDE GİBİ HİSSEDİYOR”
Kıbrıslı misafirlerin 3 yıldır Garden Kale Termal Otel’i tercih ettiklerini belirten Otel Müdürü Özlem Çakan, “Otelemizi tercih eden misafirlerimiz konaklama süreleri boyunca kendilerini evinde gibi hissediyorlar. Otelimizin gerek geniş ve ferah odaları gerekse lezzetli açık büfe kahvaltısı ve akşam yemeği, Kapalı Yüzme Havuzu, yenilenen SPA Merkezi ve termal havuzları ile hesaplı fiyatı misafirlerimizin otelimizi tercih etmesindeki en önemli kriterleri oluşturmaktadır. Ailelerin otelimizi seçmesinde, çocukları en çok cezbeden kaydıraklı yüzme havuzu, açık büfede her türlü damağa hitap edebilen zengin büfe çeşitleri, odaların ferah olması, sağlıklı termal suya kolay ulaşılması en önemlisi bu hizmetlere fiyatın bölge turizm dinamiklerinde en hesaplı oluşu temel sebeplerdir.” dedi.

“TARİHİ VE KÜLTÜREL TANITIM TURU DÜZENLİYORUZ”
Otel misafirlerine Afyonkarahisar’ın kültürel ve tarihi mekanlarını da tanıttıklarını dile getiren Çakan, “Bu sebeple misafirlerimize Afyonkarahisarımızı tanıtmak amacıyla Afyon Gezi merkezi ile tur düzenliyoruz. Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve değerli Valimizin yönlendirmesiyle TÜRSAB ile otelcilerimizin bir araya getirilerek oluşturulan Afyon Gezi Merkezi profesyonel anlamda Afyonkarahisar’ı tanıtmak ve sevdirmek amacıyla hizmet vermektedir. Afyon Gezi Merkezi, Afyonkarahisar’a dünyanın değişik yerlerinden gelen yerli yabancı misafirlere Afyonkarahisar’ın kültürü ve diğer güzellikleri hakkında tanıtım yapmaktır. Yapılan turlar arasında Kocatepe-Afyonkarahisar turu, tarihi Afyonkarahisar turu, Frig Vadisi turu, Sandıklı Yaren Gecesi, Sandıklı-Akdağ Tabiat Parkı turu yer almaktadır. Bu kapsamda Afyonkarahisar Valiliğine ve İl Kültür Turizm Müdürümüze de bu hizmeti oluşturdukları ve şehrimizi daha iyi tanıtmak için gösterdikleri çabaya teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

“YENİLENEREK KENDİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Oda kahvaltı ve yarım pansiyon konsepti ile Garden Kale Termal Otel’in, yaz boyunca ailelerin konakladığı, kamp için Afyonkarahisar’ı tercih eden futbol kulüpleri tarafından da tercih edildiğini kaydeden Çakan, “Kolej ve anaokullarının yüzme kursu etkinliğine ev sahipliği yapan ve elbette tüm Afyonumuzun bildiği üzere on beş senedir beş düğün salonu ve kır bahçesi ile düğün, nişan, kına gecesi, mezuniyet kınası ve toplantı organizasyonlarını profesyonelliğiyle kucaklayan, termal havuzları, kaydıraklı yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, hanımlara ve beylere özel SPA alanları ile ailelere özel hizmet veren otelimiz yaz ve kış ayları boyunca misafirlerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için güler yüzlü personeliyle hizmetini sürdürmektedir. Otelimiz 2019 yılında yapılan revizyonlar ile restoran, resepsiyon ve genel alanlarda yenilenen yüzüyle kendini geliştirmeye, misafirperverliği ve gülümseyen yüzüyle misafirlerini daha güzel şartlarla ağırlamaya devam ediyor. “2020’ye Merhaba Partisi” için 31 Aralık gecesi düzenleyeceğimiz canlı müzik eşliğinde zengin mönümüzle, dans gösterileri ve çocuklar için eğlenceli organizasyona tüm halkımızın katılımını bekleriz.” şeklinde konuştu.