Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keyifli tatilin adresi NG Hotels

Keyifli tatilin adresi NG Hotels

Daima misafir memnuniyetini ön planda tutan NG Hotels, “1. Yarıyıl Fırsatı” ile ailelere çocuklarıyla birlikte keyifli bir ara tatil fırsatı sunuyor

 

‘İyi Hisset!” mottosuyla keyifli tatilin adresi olan NG Hotels, sağlıklı yaşam konseptini birleştirdiği hizmet anlayışıyla ve çocuklara özel olan hizmetleriyle fark oluşturuyor. NG Hotels’ten yapılan açıklamada, “Ailenizle birlikte huzurlu ve eğlenceli bir tatil geçirmek isteyenler 15-23 Kasım tarihlerinde geçerli olan “1. Yarıyıl Fırsatı” paketinden yararlanabilirler. Online rezervasyonlarda ise yüzde 10 indirimin geçerli olduğu pakette 6 taksit fırsatı da sunuluyor.” denildi.
SAPANCA’DA ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENİYOR
Çocukların isteklerini, keyifli vakit geçirmelerini ve güvenliğini hassas bir şekilde önemseyen NG Sapanca, küçük konukları için unutamayacakları anılar vaad ediyor. NG Sapanca, Play Station, Wii, XBOX oyunlarının yanı sıra bahçedeki tavşan evi ziyareti, çiçek dikimi, sinema izleme, yüz boyama, mini disco ve çocuklara yönelik sanat etkinliklerinden oluşan keyifli bir tatilin kapılarını açıyor.
NG AFYON’DA ÇOCUKLARA ÖZEL BİR DÜNYA
NG Hotels’ten yapılan açıklamada, “Afyonkarahi-sar’ın huzurlu atmosferinde keyiflenecek küçük misafirler için dört dörtlük bir eğlence hizmeti sunan NG Afyon sizleri bekliyor. Çocukların özgürce oynayabileceği mini kulüp etkinlikleri, mini disco, beyin gelişimini sağlayan dev satranç ve PlayStation oyunlarıyla eğlenebileceği imkanları sunan NG Afyon, çocuklara özel kapalı havuzuyla da havuz keyfini kışa taşıyor.” ifadelerine yer verildi.