• Haberler
  • Spor
  • Keskin madalyalarıyla geldi – Kocatepe Gazetesi

Keskin madalyalarıyla geldi – Kocatepe Gazetesi

Yüzme sporunun Kule ve Tramplen Atlama dalında yıllardır yarışmalara katılan Ali Çağlar Anadolu Lisesi öğrencisi Yaprak Selin Keskin, 14. Belgrade Sırbistan Diving Trophy 3 metre tramplen atlamada üçüncülük elde ederek bronz madalya ve 5 metre ile 7 buçuk metre tramplen atlamada ikincilik elde ederek gümüş madalya kazandı. Keskin, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve [&hellip]

Yüzme sporunun Kule ve Tramplen Atlama dalında yıllardır yarışmalara katılan Ali Çağlar Anadolu Lisesi öğrencisi Yaprak Selin Keskin, 14. Belgrade Sırbistan Diving Trophy 3 metre tramplen atlamada üçüncülük elde ederek bronz madalya ve 5 metre ile 7 buçuk metre tramplen atlamada ikincilik elde ederek gümüş madalya kazandı. Keskin, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve Okul Müdürü Tevfik Öztürk eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.
Okul Müdürü, Keskin’in yüzmede daha önce gösterdiği başarılar hakkında bilgi verdi.
Afyon’da deniz olmamasına rağmen okullarında yüzmede dereceye giren bir öğrencilerinin olmasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek Keskin’in 2012 yılından bu yana uluslararası düzeyde müsabakalara katıldığını, 2015 yılında 13. Belgrade Sırbistan Diving Trophy 3 metre tramplen atlamada üçüncülük elde ettiğini belirtti. 24-27 Ocak’ta Samsun Kış Kupası Atlama Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olmasının ardından Belgrat’ta yapılan uluslararası şampiyonaya katılarak buradan da 2 madalya ile döndüğünü söyledi.
 Keskin’in başarılarını öğrenen Yalçın, Keskin’i tebrik etti. Kendisinin adını Olimpiyatlarda da görmek istediğini söyledi belirten Yalçın, Afyonkarahisar ve Türkiye’yi başarıyla temsil etmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Yalçın, Keskin’in gösterdiği bu başarıda önemli rol üstlenen ailesine, öğretmenlerine ve yöneticilere de teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Yalçın’ın Keskin’e başarısından dolayı hediye verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme