• Haberler
  • Spor
  • Keskin başarıya doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Keskin başarıya doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Sırbistan'da yapılan müsabakalara Bulgaristan, Hırvatistan, Macaristan, Türkiye ve Romanya milli takımlarının yanı sıra çeşitli ülkelerden 15 kulüpten 100'den fazla sporcunun katıldı. Yarışmalarda, Afyonkarahisarlı Keskin 1 günlük havuz antrenmanı ile Avrupa'nın atlamada başarılı ülkelerinin sporcularını geride bırakarak 3 metre tramplende üçüncülük, kule disiplininde ise ikincilik ile 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.Yaprak Selin’in başarı öyküsünü anlatan [&hellip]

Sırbistan’da yapılan müsabakalara Bulgaristan, Hırvatistan, Macaristan, Türkiye ve Romanya milli takımlarının yanı sıra çeşitli ülkelerden 15 kulüpten 100’den fazla sporcunun katıldı. Yarışmalarda, Afyonkarahisarlı Keskin 1 günlük havuz antrenmanı ile Avrupa’nın atlamada başarılı ülkelerinin sporcularını geride bırakarak 3 metre tramplende üçüncülük, kule disiplininde ise ikincilik ile 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
Yaprak Selin’in başarı öyküsünü anlatan Antrenör Nurhan Keskin, “Bu müsabakalara kısıtlı zaman ve imkanlarla hazırlandık. Sadece 1 günlük havuz antrenmanı yaptık ve buna rağmen sınırsız desteği olan ülkelerin milli takım sporcularını geride bırakarak çok büyük bir başarı elde ettik. Tamamen kendi imkanlarımızla katıldığımız bu müsabakalarda ise 2 kere kürsüye çıktık. Ülkemize ve kulübümüze bu haklı gururu yaşatan sporcumuz Yaprak Selin Keskin’e teşekkür ederiz. Önümüzde bir kaç yurt dışı yarışması daha var. Onlara da katılıp ülkemize yeni madalyalar hediye etmek için çalışacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme