Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keşkek bahane, uyum şahane – Kocatepe Gazetesi

CHP Şuhut İlçe Başkanlığı
Keşkek bahane, uyum şahane

CHP Şuhut İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte CHP İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ve Disiplin kurulu üyeleri eşleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldiler. CHP Şuhut İlçe Başkanı Atilla Kahraman kahvaltı öncesi yaptığı konuşmada “Sizleri ilçemizde ağırlamaktan İl Başkanımı, Merkez İlçe Başkanımı, gençlerimizi, kadınlarımızı ve tüm yöneticilerimizi Şuhut’ta görmekten büyük bir onur duyuyorum. Bugün ailelerimizle birlikte buradayız. Afyon CHP de yeni bir dönemin başladığını görmek bizleri mutlu ediyor. İlçe başkanlığımızın bu etkinliğine katıldığınız için yönetim kurulumuz adına sizlere teşekkür ederim” dedi.
CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, Şuhut İlçe yönetimi ve İlçe Başkanı Atilla Kahraman’a teşekkür ettikten sonra “İktidar olmanın yolu birlikte mücadele edebilmekse bunun yöntemi de ortak akılla hareket etmek, konulan hedefler için birlikte çalışmaya başlamaktır. Kongre süresince sürekli olarak parti içi barıştan, uyumdan bahsettik. Seçimler sonrasında da bu yönde adımlar atmaya tüm partililerimizi il ve ilçe yönetimlerimiz etrafında toplamaya, bir olmaya gayret ediyoruz. Afyonkarahisar’da örgütlerimiz ve üyelerimizle birlikte, belirli bir disiplin içinde hedeflerimize doğru yürümeye başladık” ifadelerini kullandı.
Konuklarına kahvaltı ve Şuhut Keşkeği ikram eden ilçe örgütünün düzenlediği etkinlikte kahvaltı sonrası Şuhut Atatürk Evi ziyaret edildi. Atatürk Evi’nin hemen yanında İsmet Paşa ve Fevzi Çakmak Paşaların kaldığı evlerin de restore edilmesinin Şuhut’un ve ilimizin tanıtımına katkı sağlayacağı dile getirildi. Ardından İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda Şuhut ilçesinde yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)