Keser’in 4. dönemi başladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi'nin 6. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Keser ve yönetim kurulu yeniden başkanlığa geldi. Keser 4. kez başkanlığa başladı     TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı olarak 3 dönemdir Başkanlık görevini yürüten Mustafa Keser'in tek liste ile girdiği 6. Olağan Genel Kurul’da yüzde 90'lık bir çoğunluk sağlandı. Rehberlik ve [&hellip]

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Keser ve yönetim kurulu yeniden başkanlığa geldi. Keser 4. kez başkanlığa başladı

Haber

Haber

Haber

TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı olarak 3 dönemdir Başkanlık görevini yürüten Mustafa Keser’in tek liste ile girdiği 6. Olağan Genel Kurul’da yüzde 90’lık bir çoğunluk sağlandı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi salonunda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Başkan Mustafa Keser, “Afyonkarahisar’da futbolun gelişmesi adına 3 dönemdir önemli çalışmalar yaparken paydaşlarımızla olan ilişkilerimizi de her zaman iyi tuttuk. Afyonkarahisar’da antrenör sayımızı artırma adına kurslar açarken, gelişim seminerleriyle de antrenörlerimize bilgilerini tazeleme ve gelişimlerine katkı sunmaya devam ettik. Sporun birleştirici yönünü kullanarak yeni dostluklar kurmaya ve yeni vizyonlar oluşturmaya yönetim kurulumuzla birlikte yoğun çaba harcadık. Yeni dönemde de aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla birlikte üyelerimiz başta olmak üzere Afyonkarahisar’da futbolun gelişmesi için sorumluluk almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Keser’in konuşmasının ardından gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul sonrasında delegelerin oylarıyla 4. kez göreve seçilen Mustafa Keser ve yönetim kurulu üyeleri tebrikleri kabul etti.

TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’nin yeni yönetim kuruluna Bolvadin Belediyespor’un eski teknik sorumlusu Emrah Potuk’ta giren yeni isimler oldu.

Kütahya TÜFAD Şube Başkanı ve Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr Mehmet Acet’in de katıldığı kongrede delegelere TÜFAD logolu plaket takdim edildi.

KESER’İN LİSTESİ

Başkan Mustafa Keser

Efrayim  Zengin

Abdullah Zeki Çetin

Ali Güneş

Murat Çekiç

Fatih Karataş

Uğur İnam

Halil Akbulut

Hüseyin Zıngıldak

Erdal Pamuk

İbrahim Pişkin

İsmail Badak

Emrah Potuk

Avni Azgın

Mehmet Özer>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme