• Haberler
  • Spor
  • Keser ve ekibinden Güneş'e baklavalı moral ziyareti

Keser ve ekibinden Güneş'e baklavalı moral ziyareti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Mustafa Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri AFJET Afyonspor Teknik heyetini ziyaret etti. Başkan Keser, maç öncesi moral ziyaretinde bulunduklarını ifade etti   Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Mustafa Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Futbol Kulübü maçı öncesinde AFJET Afyonspor'un teknik heyetini ziyaret etti. Ziyarette [&hellip]

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Mustafa Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri AFJET Afyonspor Teknik heyetini ziyaret etti. Başkan Keser, maç öncesi moral ziyaretinde bulunduklarını ifade etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Mustafa Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Futbol Kulübü maçı öncesinde AFJET Afyonspor’un teknik heyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Keser, takıma moral vermek için böyle bir ziyaret düşündüklerini kaydetti. Baklavalı ziyaretin hem ağız tadı hem de destek için gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Keser, “TÜFAD Afyonkarahisar Yönetim Kurulu olarak AFJET Afyonspor Teknik heyetini hafta sonu oynayacağı Çorum Futbol Kulübü maç öncesi AFBEL Termal Otel’de ziyaret ederek Bahattin Güneş hoca ve ekibine başarılar diledik.” dedi.
Ziyaretten dolayı TÜFAD Başkanı Keser ve Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Teknik Adam Bahattin Güneş, ev sahibi oldukları Çorum maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını aktardı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme