Kervan’ın 45. şubesi Afyon’a açıldı

Genç işletmeci İbrahim Dumlu tarafından hizmete açılan 45. Kervan Şubesi hafta sonu düzenlenen törenle hizmete girdi Kervan mağazası hakkında bilgi veren İşletmeci İbrahim Dumlu, Maliye Bölümü mezunu olarak iş hayatına atıldığını Kervan Afyon mağazasında eve dair her ihtiyaca cevap verildiğini söyledi. Kervan Afyon Şubesi işletmecisi İbrahim Dumlu, Kervan’ın kurumsal bir firma olduğunu belirtti. Dumlu şöyle [&hellip]

Kervan'ın 45. şubesi Afyon'a açıldı

Genç işletmeci İbrahim Dumlu tarafından hizmete açılan 45. Kervan Şubesi hafta sonu düzenlenen törenle hizmete girdi

Kervan mağazası hakkında bilgi veren İşletmeci İbrahim Dumlu, Maliye Bölümü mezunu olarak iş hayatına atıldığını Kervan Afyon mağazasında eve dair her ihtiyaca cevap verildiğini söyledi.
Kervan Afyon Şubesi işletmecisi İbrahim Dumlu, Kervan’ın kurumsal bir firma olduğunu belirtti. Dumlu şöyle konuştu: “Biz Afyon Kervan mağazası olarak 45. şubeyiz. Ev tekstilinden mobilya çeşitlerine, aksesuar çeşitlerine kadar bir evin döşenebilmesi için ne lazım geliyorsa mağazamız da hepsini bulmak mümkün. Açılışa özel iki gün süreli yüzde 30 oranında bir indirim kampanyası yaptık. Sloganımız ‘Evinizi güzelce döşüyoruz’ Herkesi Kervan’ın 45. Afyon Şubesi’ni görmeye, alışveriş yapmaya bekliyoruz.” Kervan Ordu Bulvarı üzerinde TMO karşısında hizmet veriyor.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme