Kerem Bürsin Türkiye'ye Ne Zaman Geldi?

Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile sık sık gündemde yer alan Kerem Bürsin'in Türkiye'ye ne zaman geldiği sorgulanıyor. Kerem Bürsin kimdir? Kerem Bursin Türkiye'ye ne zaman geldi?

Başarılı performansı ve yakışıklılığı ile Türkiye’nin en sevilen erkek oyuncuları arasına girmeyi başaran ünlü oyuncu Kerem Bursin’in özel hayatı hayranları tarafından araştırılıyor. Peki, Kerem Bursin kimdir? Ünlü oyuncunun hayat ı ve kariyerini sizler için araştırdık.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çocukluğu boyunca İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşayan Bursin, 1999 yılında ailesiyle birlikte ABD’ye yerleşmiştir.

Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçilen Kerem Bursin, lise yıllarında Rock müzik ile ilgilenmiştir.  Eğitim hayatını ABD’de de tamamlayan ünlü oyuncu Bursin, üniversite eğitimi için Boston’a yerleşmiş, üniversite eğitimini oyunculuk üzerine tamamlamıştır. Kerem Bursin, Emerson College’ın Pazarlama İletişimi bölümü mezundur.

KEREM BÜRSİN TÜRKİYE’YE NE ZAMAN GELDİ?

Türkiye’de 2013-2014 yılları arasında Kanal D’de yayımlanan “Güneşi Beklerken” adlı dizide aldığı rol ile tanınan Bursin,  2015 yılında Mavi Jeans’in reklam yüzü olmuştur. 2020-2021 yılları arasında FOX’ta yayımlanan “Sen Çal Kapımı” dizisinde Hande Erçel ile birlikte başrolü paylaştı.

Bakmadan Geçme