Kerem Bursin Kaç Dil Biliyor?

Ünlü Oyuncu Krem Bursin'in hayatı, kariyeri ve biyografisi birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Peki, Kerem Bursin Kimdir? Kerem Bursin kaç dil biliyor? Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine tamamlayan Kerem Bursin, Emerson College’ın pazarlama iletişimi bölümünden mezundur.

KEREM BURSİN KAÇ DİL BİLİYOR?

Amerika Birleşik Devletleri genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçilen Bursin, 2013 yılında sosyal mesajlaşma uygulaması Line’ın reklam filminde rol almıştır. Türkiye’de 2013-2014 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan “Güneşi Beklerken” adlı dizi aldığı rol ile tanınan Bursin,  Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynamış Ocak 2015’te ise Mavi Jeans’in reklam yüzü olmuştur. Bürsin, 2020-2021 yılları arasında FOX’ta yayımlanan “Sen Çal Kapımı” dizisinde Hande Erçel ile birlikte başrolü paylaşmıştır. İskoçya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, ABD gibi ülkelerde yaşamış olan oyuncu Kerem Bursin iyi derece İngilizce, orta derecede Fransızca bilmektedir.

Bakmadan Geçme