• Haberler
  • Genel
  • 'Kentteki düzenlemeler, vatandaşı mağdur etmesin'

'Kentteki düzenlemeler, vatandaşı mağdur etmesin'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, kentteki düzenlemelerin 'ben yaptım, oldu' zihniyetiyle yürütüldüğünü belirtti. Aslan, çalışmalar yapılırken vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğinin altını çizdi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, şehirdeki altyapı ve üstyapı çalışmalarında vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi. Aslan, İl Başkanlığı'nda yaptığı basın toplantısında yapıcı muhalefet çizgisi benimsediklerini hatırlatarak 'Son [&hellip]

“Kentteki düzenlemeler, vatandaşı mağdur etmesin”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, kentteki düzenlemelerin “ben yaptım, oldu” zihniyetiyle yürütüldüğünü belirtti. Aslan, çalışmalar yapılırken vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğinin altını çizdi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, şehirdeki altyapı ve üstyapı çalışmalarında vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi. Aslan, İl Başkanlığı’nda yaptığı basın toplantısında yapıcı muhalefet çizgisi benimsediklerini hatırlatarak “Son günlerde yağan bereketli rahmetler hepimizi sevindirmektedir. Ancak, bu yağmurlar şehrimizin altyapı probleminin ne kadar övünülecek halde olduğunu göstermektedir, ki 5 dakikalık yağmurda bile şehrin en güzide caddesi olan Yeşilyol’da gemicikler yüzdürebilirsiniz. Sağanağın biraz fazla yağması halinde şehrin durumunu düşünmek bile istemiyoruz” dedi.
BELLİ BİR PLANLAMA İLE YAPILSIN
“Şehir merkezinde yapılmakta olan kaldırım ve yol yapım çalışmalarını tasvip ediyoruz diyen Aslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ancak, dünyanın en geri kalmış ülkelerinde dahi hiçbir belediye aynı anda ticaretin, trafiğin, insan dağılımının en yoğun olduğu cadde ve sokakları aynı anda kullanılmaz hale getiremez. Bu işler koordinasyonsuz, ben yaptım oldu anlayışı ile yapılmaz. Etap etap belli bir planlama ile yapılır. Böylece vatandaş özellikle gıda ticareti yapan esnaf ve tüccar toz toprak ve çamurdan muzdarip ve mağdur olmaz. Bir yıl öncede aynı hata yapılmıştı. Yıllardır Afyonkarahisar yazını toz ve toprak, kışını çamur deryasında geçirmektedir. Ayakkabılar berbat, araçlar perişandır. Zaten zor durumda olan şehir esnafı siftahsız dükkân kapatmaya razı olmuş, toz topraktan nasıl korunacağı, tozlanan malını ve dükkânını nasıl temizleyeceği derdine düşmüştür. Gelin bu işleri bir program dâhilinde esnafımızı ve vatandaşımızı çok fazla mağdur etmeden yapınız.”
PAZAR YERİ GİTTİ-GELDİ
Afyonkarahisar’daki pazar yerinin Adalet ve Kalkınma Partili bir Belediye Başkanı tarafından Fuar Alanı’na götürüldüğünü, aynı partiden bir Belediye Başkanı tarafından da geri getirildiğini anlatan Aslan, “Vatandaş ‘Pazarınızı ayağınıza getiriyoruz’ vaadini reklam bilbordlarında okumaktadır. Nasrettin hocayı bir kere daha rahmet ve minnetle anıyorum. Önce pazar yerini kaybettirdiler, sonra da eski yerine getirip vatandaşı sevindirecekler. Götüren de getiren de iktidar partisi AKP’nin belediye başkanları değil midir? Bunların masrafı kimin cebinden çıkmaktadır. Kimi aldatıyorsunuz?Çiftçiliği, hayvancılığı, tarımı ve ziraatı meslek edinmiş ve ekmeğini topraktan çıkarmaya çalışan, ancak maliyetlerin yüksekliği ve fiyatların düşüklüğü sebebiyle çifti, çubuğu, tarımı, ziraatı ve hayvancılığı terk eden, kendini AKP’nin sadaka şefkatli kollarına bırakan cefakâr, vefakâr, elleri nasırlı, yüzü ve bağrı yanık çiftçimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü üzülerek kutluyorum” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme