'Kentsel Dönüşüm'de vatandaş kaybeden olmasın'

Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Kentsel Dönüşüm'de vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğini vurguladı   Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, Kentsel Dönüşüm projesinde vatandaşın tam olarak aydınlatılması gerektiğini belirterek, 'Kentsel Dönüşüm bir şehir için yenilenme, yeniden şehirleşme demektir. Vatandaşlarımızca da beklenilen, istenilen, destek verilen bir taleptir. Fakat kentsel dönüşümlerde itiraz edilen nokta vatandaşı mağdur [&hellip]

Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Kentsel Dönüşüm’de vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğini vurguladı

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, Kentsel Dönüşüm projesinde vatandaşın tam olarak aydınlatılması gerektiğini belirterek, “Kentsel Dönüşüm bir şehir için yenilenme, yeniden şehirleşme demektir. Vatandaşlarımızca da beklenilen, istenilen, destek verilen bir taleptir. Fakat kentsel dönüşümlerde itiraz edilen nokta vatandaşı mağdur edecek adımların atılmasıdır. Afyonkarahisarımızın merkezinde Mısri Camii etrafında yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinin içeriği vatandaşımıza doğru bir şekilde açıklanmalıdır.” dedi.
Bülbül, “Bu konu ile ilgili net bir soru soracağız. Hemşehrilerimiz bu projede kazançlı çıkan değil de kaybeden mi olacaktır? Vatandaşlarımız kentsel dönüşümde kazançlı çıkan olacaksa elbette kentsel dönüşüme destek verecektir. Mağduriyet yaşadığını düşünürse itiraz edecektir. Kimsenin vatandaşımıza kızmaya hakkı yoktur. Hemşehrilerimiz doğru bir şekilde bilgilendirilmelidir.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme