• Haberler
  • Genel
  • “Kentsel dönüşüm Karaman Mahallesi gibi olmasın”

“Kentsel dönüşüm Karaman Mahallesi gibi olmasın”

Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, kentsel dönüşümde vatandaşların mağdur edilmemesini istedi Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, dayanıksız binaların yıkılması ve şehrin güzelleştirilmesi için başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Vatandaşın mağdur edilmemesini isteyen Akman, Afyonkarahisar Belediyesi'ne de kentsel dönüşümdeki gayretleri için teşekkür etti. Akman, şöyle konuştu: 'Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban Bey, seçim çalışmaları [&hellip]

"Kentsel dönüşüm Karaman Mahallesi gibi olmasın"

Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, kentsel dönüşümde vatandaşların mağdur edilmemesini istedi

Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, dayanıksız binaların yıkılması ve şehrin güzelleştirilmesi için başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Vatandaşın mağdur edilmemesini isteyen Akman, Afyonkarahisar Belediyesi’ne de kentsel dönüşümdeki gayretleri için teşekkür etti.
Akman, şöyle konuştu: “Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban Bey, seçim çalışmaları yaptığında, kentsel dönüşümün Gökçe Mahallesi ve aynı zamanda Örenbağ Mahallesi’nden başlayacağını söylemişti. Ancak ne yazık ki Mısri Camisi’nin etrafı ilk sırayı aldı. Kentsel dönüşümün Karaman Mahallesi gibi olmamasını istiyoruz. Karaman Mahallesi’nde sokak araları dar. Vatandaşlarımız mağdur olmuştur. Vatandaşlarımızın mağdur bırakılmaması şartıyla, huzur içinde yaşayabilecekleri evlerinin olmasını istiyoruz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme