• Haberler
  • Gündem
  • Kentsel Dönüşüm Hayata geçiriliyor – Kocatepe Gazetesi

Kentsel Dönüşüm Hayata geçiriliyor – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Belediyesi’nin 3 yıldır üzerinde çalıştığı “Alaca Kentsel Dönüşüm Projesi” hayata  geçiriliyor. Yaklaşık 150 hissedar ile büyük çoğunluğu satın alma, kısmen ise karşılıklı anlaşma şeklinde  Alaca Cami karşısındaki adada uygulama çalışmasına başlandı.Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimizde Bolvadin’in silüetini değiştireceğiz demiştik. Atıl durumdaki Gillak pasajı ve Tedaş karşısında bulunan çalışmamız bu hedefimizin [&hellip]

Bolvadin Belediyesi’nin 3 yıldır üzerinde çalıştığı “Alaca Kentsel Dönüşüm Projesi” hayata  geçiriliyor. Yaklaşık 150 hissedar ile büyük çoğunluğu satın alma, kısmen ise karşılıklı anlaşma şeklinde  Alaca Cami karşısındaki adada uygulama çalışmasına başlandı.
Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimizde Bolvadin’in silüetini değiştireceğiz demiştik. Atıl durumdaki Gillak pasajı ve Tedaş karşısında bulunan çalışmamız bu hedefimizin bir parçasıydı. Şimdi ‘yapılamaz’ denilen Alaca projemiz başladı. Bize güvenerek projemize destek veren hissedar ve mülk sahibi hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah Alaca Projemiz en kısa sürede tamamlanarak, Bolvadin’e; Kadim Kent’e yakışır bir görünüm kazandıracaktır. Belediye olarak bu projelerimizi hız kesmeden devam ettireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme