• Haberler
  • Genel
  • Kentin simgesini böyle tanıtıyoruz – Kocatepe Gazetesi

Kentin simgesini böyle tanıtıyoruz – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın simgesi tarihi Karahisar Kalesi’nin çıkışındaki kitabenin durumu ve çıkış noktasındaki çevre kirliliği vatandaşların tepkisini çekiyor Kentin simgesi olan Kale’ye çıkmak için gelen vatandaşların tarihi mekanla ilgili bilgi edinmesi amacıyla konulan mermer tabela artık okunmaz halde. Öte yandan Ulu Cami karşısından başlayan Kale’ye çıkış güzergahı da pislik içerisinde.Bu duruma tepki gösteren hemşehrilerimiz, “Misafirlerimizi getirdiğimizde karşılaştığımız [&hellip]

Kentin simgesini böyle tanıtıyoruz

Afyonkarahisar’ın simgesi tarihi Karahisar Kalesi’nin çıkışındaki kitabenin durumu ve çıkış noktasındaki çevre kirliliği vatandaşların tepkisini çekiyor

Kentin simgesi olan Kale’ye çıkmak için gelen vatandaşların tarihi mekanla ilgili bilgi edinmesi amacıyla konulan mermer tabela artık okunmaz halde. Öte yandan Ulu Cami karşısından başlayan Kale’ye çıkış güzergahı da pislik içerisinde.
Bu duruma tepki gösteren hemşehrilerimiz, “Misafirlerimizi getirdiğimizde karşılaştığımız manzaradan utanıyoruz. Buraları hiç mi kimse görmez? Bu tabelayı değiştirmek, çevre temizliğini sağlamak çok mu zor?” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.
Afyonkarahisar’a gelen konukların uğrak noktası olan bu bölgede gerekli düzenlemelerin yapılmasını isteyen vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırıyorlar.
Mustafa Ertürk’ün haberi

Bakmadan Geçme