Kentin en büyük kütüphanesi AKÜ’de

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, kentin en büyük kütüphanesinin AKÜ’de olduğunu kaydetti Afyon Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Eker, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı ziyaret etti.Ziyarette Eker, Solak'a Afyon Polis Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verirken Rektör Solak da Eker'e yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileklerini iletti. AKÜ ve Polis [&hellip]

Kentin en büyük kütüphanesi AKÜ'de

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, kentin en büyük kütüphanesinin AKÜ’de olduğunu kaydetti

Afyon Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Eker, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı ziyaret etti.
Ziyarette Eker, Solak’a Afyon Polis Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verirken Rektör Solak da Eker’e yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileklerini iletti. AKÜ ve Polis Meslek Yüksekokulu’nda verilen eğitimlerin yanı sıra öğrenci sayıları gibi konuların istişare edildiği görüşmenin ardından Rektör Solak ve Müdür Eker, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin yeni hizmete giren kütüphanesini ziyaret etti. Ziyarette Eker’e Solak tarafından kentin en büyük kütüphanesi unvanını taşıyan AKÜ Merkez Kütüphanesi ile ilgili bilgiler verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme