• Haberler
  • Genel
  • Kent Rehberi'ne ZEKA desteği – Kocatepe Gazetesi

Kent Rehberi'ne ZEKA desteği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kent Rehberi, Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle hazırlanacak Afyonkarahisar Valiliği AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi'nce hazırlanarak Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Teklif Çağrısı kapsamında desteklenmeye değer bulunan Afyonkarahisar’ı 'Bir de Bizimle Keşfedin' isimli proje ile Afyonkarahisar Kent Rehberi hazırlanarak ilimizin tanıtımına önemli bir katkı sağlanacak.Toplam bütçesi 44 bin 645 [&hellip]

Kent Rehberi’ne ZEKA desteği

Afyonkarahisar Kent Rehberi, Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hazırlanacak

Afyonkarahisar Valiliği AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi’nce hazırlanarak Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Teklif Çağrısı kapsamında desteklenmeye değer bulunan Afyonkarahisar’ı ‘Bir de Bizimle Keşfedin’ isimli proje ile Afyonkarahisar Kent Rehberi hazırlanarak ilimizin tanıtımına önemli bir katkı sağlanacak.
Toplam bütçesi 44 bin 645 lira olan proje kapsamında Türkçe ve İngilizce olarak bir kent rehberi hazırlanacağı ve ayrıca 10 bin adet broşür basılacağı ifade edildi. Afyonkarahisar Valiliği AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü H. Hüseyin Oğuz yaptığı açıklamada proje kapsamında kenti tanıtıcı bir internet sitesinin de yapılarak yayına sokulacağı bildirildi.
Afyonkarahisar Valiliği AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü H. Hüseyin Oğuz, “Bu proje ile Afyonkarahisar’ın köklü geçmişinin araştırılmasını ve ilimiz halkının bu konuda bilinçlenmesini ve değerlerimize sahip çıkmasını sağlamayı hedeflenmektedir. Ayrıca turizm sektörünün gelişimiyle halkımızın da eğlenebildiği, alışveriş yapabildiği, gezip gördüğü yeni yaşantılarla hayat felsefesinde farklılıklar oluşan bir yaşantı çeşitliliği ile ilimizin hayat kalitesinde artış sağlanacaktır. Bununla beraber Afyonkarahisar’da bulunan jeotermal kaynakların tanıtımı ile yurt dışından ve yurt içinden termal, medikal, spa&wellness turizmi ile ilgili profesyoneller, yöneticiler ve akademisyenlerin de ilimizde çalışmasının sağlanması ile sağlık turizm potansiyeli ortaya çıkarılarak ekonomik refah seviyesinin yükselmesi ve ilimiz halkının da yeni iş imkânlarına kavuşmaları da sağlanacaktır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme