'Kent Ormanı'nın ismi Veysel Eroğlu olsun'

Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nde Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Belediye Encümeni ve İhtisas Komisyonları seçimleri yapıldı. Meclis toplantısına katılan Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz, Kent Ormanı'na 'Veysel Eroğlu' isminin konmasını önerdiAfyonkarahisar Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın Umre ziyareti vesilesiyle yurtdışında olması nedeniyle Meclis Başkanvekili M. Emin Birliktir başkanlığında [&hellip]

“Kent Ormanı’nın ismi Veysel Eroğlu olsun”

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nde Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Belediye Encümeni ve İhtisas Komisyonları seçimleri yapıldı. Meclis toplantısına katılan Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz, Kent Ormanı’na “Veysel Eroğlu” isminin konmasını önerdi
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Umre ziyareti vesilesiyle yurtdışında olması nedeniyle Meclis Başkanvekili M. Emin Birliktir başkanlığında yapıldı. Açılışın ardından, geçen toplantıya ait tutanak özeti oybirliği kabul edildi.
Meclis toplantısına katılan mahalle muhtarları adına Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz konuştu. Akagüngüz, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun Türkiye genelinde yaptığı çalışmalardan dolayı her kesimin takdirini toplayan ender bakanlardan olduğunu söyledi.
Akagündüz, Eroğlu’nun il genelinde yaptığı hizmet ve yatırımların göz önünde olduğunu belirterek, Eroğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.
“Her konuda takdir kazandı”
Akakgündüz, “Her konuda Afyonkarahisarlı hemşerilerinin sevgi ve takdirini kazanan, aynı zamanda baş muhtarımız olan Sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu’na vefa örneği olarak, yeni kurulmakta olan Afyonkarahisar Kent Ormanı olarak adlandırılan yere Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kent Ormanı isminin verilmesini arz ve talep ediyorum” dedi. Akagündüz, konuyla ilgili dilekçesini Meclis Başkanvekili Birliktir’e takdim etti. Birliktir, bu dilekçenin daha sonraki toplantıda değerlendirileceğini belirtti.
Seçimler yapıldı
Toplantıda Belediye Encümeni ve İhtisas Komisyonları üyelerinin de seçimi yapıldı. Belediye Daimi Encümeni’ne Eyüp Güngör, M. Şükrü Genelioğlu ve Mustafa Kumtepe seçildi.
İhtisas Komisyonları’na seçilen üyelerin isimleri ise şöyle:
Plan ve Bütçe Komisyonu: Rasime Kıpırtı Fedakar, S. Selcen Hıdıroğlu, H. Sait Evrenkaya, M. Yaşar Öndünç, Ömer Karaağaç.
Trafik Komisyonu: İbrahim Yeşilay, Erol Çetinkaya, Yüksel Elçi, Lokman Kurt, H. İbrahim Baykara.
Bayındırlık ve İmar Komisyonu: Betül Tarkan, Oktay Okay, Mustafa Albay, Hüseyin Şehitoğlu, Özcan Şarlak.
MHP’den itiraz
Seçimlerin ardından toplantıya 2009 yılının faaliyet raporunun okunması ile devam edildi. Faaliyet raporu okunurken MHP’li Meclis Üyeleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın salonda yer almadığı gerekçesiyle itiraz ettiler.
AYRINTILAR YARIN KOCATEPE’DE

Bakmadan Geçme