Kent Ormanı’nda sürpriz evlilik teklifi

Afyonkarahisar’ın tanınmış simalarından Emircan Özarık kız arkadaşı Lale Aladağ’a sürpriz bir evlilik teklifi için hazırlık yaptı. Özarık, Kent Ormanı’nda arkadaşları ile birlikte bir organizasyon düzenledi. 30 kişilik arkadaş grubuyla Kent Ormanı’nda bulunan Seyir Terası'nı balonlarla süsleyip, hayat arkadaşı olmaya hazırlandığı kız arkadaşıyla olan fotoğrafını afiş haline getirip 'Benimle Evlenir misin..?' yazısıyla süsleyen Özarık havai fişekler [&hellip]

Afyonkarahisar’ın tanınmış simalarından Emircan Özarık kız arkadaşı Lale Aladağ’a sürpriz bir evlilik teklifi için hazırlık yaptı. Özarık, Kent Ormanı’nda arkadaşları ile birlikte bir organizasyon düzenledi. 30 kişilik arkadaş grubuyla Kent Ormanı’nda bulunan Seyir Terası’nı balonlarla süsleyip, hayat arkadaşı olmaya hazırlandığı kız arkadaşıyla olan fotoğrafını afiş haline getirip “Benimle Evlenir misin..?” yazısıyla süsleyen Özarık havai fişekler atıldığı sırada kız arkadaşının önünde diz çökerek uzattığı yüzükle birlikte evlenme teklifinde bulunarak cevabı bekledi.
Sürpriz evlenme teklifi karşısında heyecanlanan Lale Aladağ ise Özarık’ın evlenme teklifini kabul etti.
Müzik eşliğinde gerçekleştirilen evlenme teklifinin kabul edilmesinin ardından genç çift havaya dilek feneri uçurdu. Daha sonra Aladağ ve Özarık arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme