Kent Ormanı emin ellere emanet

Polisevi idaresi Kent Ormanı'ndaki tesislerin işletmesine başladı. 200 kişi kapasiteli tesislerde Polisevi kalitesiyle hizmet veriliyor. Tesisler iftar yemeklerine hazırlanıyor Afyonkarahisar'ın gözde mesire yerlerinden birisi olan Kent Ormanı'nda asayişin sağlanması, bölgenin serseri yatağı olmasının önlenmesi için alınan kararlar hayata geçirilmeye başlandı. Bu doğrultuda Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polisevi idaresi Kent Ormanı'ndaki sosyal tesislerin işletmesine başladı.Afyonkarahisar Valisi irfan [&hellip]

Kent Ormanı emin ellere emanet

Polisevi idaresi Kent Ormanı’ndaki tesislerin işletmesine başladı. 200 kişi kapasiteli tesislerde Polisevi kalitesiyle hizmet veriliyor. Tesisler iftar yemeklerine hazırlanıyor

Afyonkarahisar’ın gözde mesire yerlerinden birisi olan Kent Ormanı’nda asayişin sağlanması, bölgenin serseri yatağı olmasının önlenmesi için alınan kararlar hayata geçirilmeye başlandı. Bu doğrultuda Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polisevi idaresi Kent Ormanı’ndaki sosyal tesislerin işletmesine başladı.
Afyonkarahisar Valisi irfan Balkanlıoğlu, tarafından, Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksek Okulu personeline Kent Ormanı Polisevi Ek Tesisinde açılış yemeği verildi. Katılımın yüksek olduğu yemekten sonra Emniyet mensupları tarafından kent ormanı gezilerek güzel bir akşam geçirildi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, “Bilindiği üzere; Kent Ormanı bulunduğu konum itibariyle halkımız tarafından çok beğenilmiş ve tavsiye edilen bir yer olmaya başlamıştır. Kent Ormanının şehre hâkim ve havadar bir mevkide bulunması itibariyle, ili-mizin her yerini görme imkânı tanımakta, halkımıza açık olması nedeniyle de her zaman tercih edilebilecek bir durumda olduğu görülmüştür. Yılın her mevsimi tercih edilecek olan tesisimiz, sıcak yaz gününde bir nebze de olsa serinlemek isteyen tüm vatandaşlarımız için dondurma çeşitleri de unutulmamış olup, ilerleyen zaman içerisinde daha da zengin menüsü ile hizmetine devam edecektir” dedi.
Polisevi tesislerine ait olan restaurant 200 kişi kapasiteli olarak çay, soğuk meşrubat ile tost, hamburger, katmer ve ızgara çeşitleriyle hizmetine devam edecek. Ayrıca, Cumartesi ve Pazar günleri de branç kahvaltı servisi yapılacak.
Emniyet Müdürü Türkmenli, “Polisevi ana restaurant ve Kent Ormanı Polisevi ek tesisi restaurantından yararlanmak isteyen vatandaşların, gerek aileleriyle, gerek toplu yemek vereceklerinde, gerekse yaklaşan Ramazan ayında düzenleyecekleri iftar yemeklerinde, daha önceden polisevine ait telefon numara-larından ön görüşme veya rezervasyon yaptırmaları durumunda, kendilerine sunulacak hizmetin kalitesi ve hızı daha da artacaktır” dedi.
Polisevi’ne 0505 318 03 52- 0272 252 54 54- 0272 254 52 53 numaraları telefonlardan ulaşılabilecek.

Bakmadan Geçme