Kent Meydanı projesinin çizimine başlandı

Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde çalışmalar devam ediyor Afyonkarahisar Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı Uygulama Projesi’nin hayata geçmesine yönelik oluşan danışma kurulu, toplantılarına başladı.Belediye’den yapılan açıklamaya göre uygulama projesinin çizimi ile ilgili olarak Ulusal Mimarlık ve Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması’nda birinci gelen proje geliştiriliyor. Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması’nda birinci gelen projenin müellifi Kenan Bilhan ve ekibini ilimize [&hellip]

Kent Meydanı projesinin çizimine başlandı

Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde çalışmalar devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı Uygulama Projesi’nin hayata geçmesine yönelik oluşan danışma kurulu, toplantılarına başladı.
Belediye’den yapılan açıklamaya göre uygulama projesinin çizimi ile ilgili olarak Ulusal Mimarlık ve Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması’nda birinci gelen proje geliştiriliyor. Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması’nda birinci gelen projenin müellifi Kenan Bilhan ve ekibini ilimize davet eden danışma kurulu, projedeki eksiklikleri tespit ediyor. Özellikle trafiğin rahatlatılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren danışma kurulunda alanında uzman isimler yer alıyor.
Yüksek Mimar Yavuz Selim Sepin, Prof. Dr. Sinan Mert Şener, Prof. Dr. Mehmet Ocakcı, Yüksek Mimar Necdet Beşbaş, Yrd. Doç. Dr. Nuri Serteser, Başkan Yardımcısı Mimar Ayfer Örten, İmar Komisyonu Üyeleri Betül Tarkan, Hüseyin Şehitoğlu, Oktay Okay, Mustafa Albay ve Kazım Çeşeay’ın bulunduğu danışma kurulu, projenin gelişmesi konusunda Afyonkarahisar Belediyesi ile işbirliğinde çalışıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme