• Haberler
  • Gündem
  • Kent Meydanı çalışması sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Kent Meydanı çalışması sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Kent Meydanı projesini bitirmek için çalışan işçilerin, büyük iş makineleri ile 7-24 çalıştıkları bildirildi.ÜÇ TEMEL UNSUR GÖZETİLİYORBelediye Başkanı Mustafa Çöl, yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda, yapılacak olan “Kent Meydanı”nda üç temel unsurun göze çarptığını kaydetti. İlk unsurun her katı bin 32 metrekareden oluşan toplamda 5 bin 796 metrekarelik üç katlı otoparkı ile ilçe [&hellip]

Sandıklı Kent Meydanı projesini bitirmek için çalışan işçilerin, büyük iş makineleri ile 7-24 çalıştıkları bildirildi.
ÜÇ TEMEL UNSUR GÖZETİLİYOR
Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda, yapılacak olan “Kent Meydanı”nda üç temel unsurun göze çarptığını kaydetti. İlk unsurun her katı bin 32 metrekareden oluşan toplamda 5 bin 796 metrekarelik üç katlı otoparkı ile ilçe merkezinde ki trafik yoğunluğu sorununu kökünden çözmek olacağını açıklayan Çöl; “İkinci unsur, şimdi ki Belediye binasının yan tarafına yapılacak olan Sosyal Tesisler de kafeler, işyerleri, çay parkları ve en üst katında restaurant olarak düşünüldü. Toplam bin 305 metrekareden oluşan devasa bir tesisi Sandıklıya kazandırmış olacağız. Üçüncü unsur ise ağaçlandırma ve dinlence yerleri ile hemşerilerimizin günün yorgunluğunu atabilecekleri nezih ortamlar sunmaktır. Sandıklımıza yakışır kent meydanı projesi torunlarımıza miras bırakacağımız en önemli alanların başında gelecek” dedi.
YOĞUN ÇABA GÖSTERİLİYOR
Bu çalışmaları yaparken yıllardır tek bir çivi dahi çakılamayan Sandıklı’yı hak ettiği yere getirmeyi hedeflediklerini belirten Çöl; “Belediyemize ait hiçbir taşınmazı satmadan tamamen kendi imkanlarımız ile yaptığımız bu projeler vatandaşlarımız tarafından takdir edilmektedir. Bu projeleri hayata geçirerek Sandıklı Belediyemizin bizden önce kaybettiği itibarını ve güvenini geri kazandırdığımızı düşünüyorum. Sandıklı Belediyesi olarak bu ve buna benzer daha pek çok projeyi siz değerli hemşerilerimiz ile buluşturmak için yoğun bir çaba göstermekteyiz. Destekleriniz ve teveccühleriniz için tüm Sandıklı halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme