• Haberler
  • Genel
  • Kent Konseyi, terörü lanetledi – Kocatepe Gazetesi

Kent Konseyi, terörü lanetledi – Kocatepe Gazetesi

Anıtpark önünde bir açıklamada bulanan Kent Konseyi Üyeleri terörü, kınadı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları Hatice Dudu Özkal ve Canser Kuzu, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, TÜMSİAD Aksaray Başkanı İzzet Baysal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut [&hellip]

Kent Konseyi, terörü lanetledi

Anıtpark önünde bir açıklamada bulanan Kent Konseyi Üyeleri terörü, kınadı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları Hatice Dudu Özkal ve Canser Kuzu, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, TÜMSİAD Aksaray Başkanı İzzet Baysal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, şehit aileleri, sakatlar derneği ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kent Konseyi Üyeleri adına bir konuşma yapan Esra Işık, yaşanan acı olaylardan duydukları üzüntüyü dile getirdi.
Kent Konseyi Üyeleri açıklamasında aynen şu görüşlere yer verdi: “Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilâkis onlar diridirler! Buradan Afyonkarahisar’dan Tüm Türkiye’ye Ve Dünyaya Sesleniyoruz ‘Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen bütün şer güçlere, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” diye haykırıyoruz. Ülkemizin doğusunda güvenlik güçlerimizi haince pusuya düşürüp şehit eden bu güne kadar vatanı için seve seve canını veren bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Analar, babalar, oğullarını, eşler kocalarını, çocuklar babalarını, biz ülkemizin hain bölücülerine karşı mertçe ve korkmadan gece gündüz canlarını ortaya koyan gencecik kardeşlerimizi kaybettik. Ama bizler onurumuzu ve bu ülkenin hiçbir kuvvet tarafından hiçbir şekilde parçalanamayacağına olan inancımızı kaybetmedik. Şunu da biliyoruz ki bu vatana ihanet eden hainler elbet bir gün ihanetlerinin bedelini ödeyeceklerdir. Biliniz ki şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.”
Açıklamanın ardından Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ve beraberindeki üyeler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, misafirleri ile gündeme ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme