• Haberler
  • Genel
  • 'Kendinizin Farkında Mısınız' semineri ilgi gördü

'Kendinizin Farkında Mısınız' semineri ilgi gördü

Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumu'nda seminer verdi Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumu'nun tüm velilerine Okul Aile Birliği'nin davetiyle 'Çocuğunuzun, Ailenizin ve Kendinizin Farkında Mısınız' konulu seminer verdiHattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Okul Aile [&hellip]

“Kendinizin Farkında Mısınız” semineri ilgi gördü

Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumu’nda seminer verdi

Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumu’nun tüm velilerine Okul Aile Birliği’nin davetiyle “Çocuğunuzun, Ailenizin ve Kendinizin Farkında Mısınız” konulu seminer verdi;
Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Altınay, Okul Müdürü Abdullah Demir ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın yaptı.
Öğrenci velilerinin Uzman Psikolog Özkan Şenol’u ilgiyle ve dikkatle dinledikleri gözlemlendi. Şenol, “Akşam eve gelince televizyonun karşısına oturup elinde kumandayla vakit geçiren bir babanın çocuğundan başarı beklemek imkânsızdır” dedi.
Çocuklarda oluşabilecek özgüven eksikliğinin öncelikle tespit edilmesini gerektiğini söyleyen Şenol, özgüven eksikliğinin çözülebilecek bir problem olduğunu ve çözüm yollarının mevcut olduğunu belirtti. Özgüven eksikliğinin çocuğun gelişimini olumsuz yönde etkileyeceğini, özgüven eksikliği olan çocuklarda okul hayatında, sosyal hayatında ve aile içi davranışlarında problemler oluşabileceğine dikkat çeken Şenol, ebeveynlere çocuklarının özgüvenlerini geliştirebilecekleri yollar hakkında bilgiler verdi.
Uzman Psikolog Özkan Şenol’un seminerlerindeki sahne performansı, izleyenlerle kurduğu iletişim, esprili anlatımı Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumu velilerinin büyük beğenisini kazandı. Seminere katılan veliler çok güzel bilgiler edindiklerini ve faydalı bir seminer olduğunu belirterek, özellikle bu yıl TEOG sınavlarına katılacak öğrencilere yönelik bu tür seminerlerin verilmesi konusunda da istekte bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme