• Haberler
  • Gündem
  • Kendileri küçük yürekleri büyük – Kocatepe Gazetesi

Kendileri küçük yürekleri büyük – Kocatepe Gazetesi

İç savaş nedeniyle insani kriz yaşanan Yemen için başlatılan yardım kampanyasına, Afyonkarahisar'da eğitim alan 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri de el emeği kumbaraları ile katıldı.Minikler, Kur'an Kursu Öğreticileri ve ailelerinin de teşviki ile, kendi hazırladıkları birbirinden güzel iyilik kumbaralarını Afyonkarahisar İl Müftüsü Vekili Muhammet Ali Özer'e teslim ettiler. Minik öğrencilere, yetişkinlere de örnek olacak bu [&hellip]

İç savaş nedeniyle insani kriz yaşanan Yemen için başlatılan yardım kampanyasına, Afyonkarahisar’da eğitim alan 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri de el emeği kumbaraları ile katıldı.
Minikler, Kur’an Kursu Öğreticileri ve ailelerinin de teşviki ile, kendi hazırladıkları birbirinden güzel iyilik kumbaralarını Afyonkarahisar İl Müftüsü Vekili Muhammet Ali Özer’e teslim ettiler. Minik öğrencilere, yetişkinlere de örnek olacak bu davranışlarından dolayı teşekkür eden İl Müftü Vekili Muhammet Ali Özer, “Görüyorum ki sizin yaşınız küçük ama yüreğiniz büyük. Sizin gibi iyilik bilinci ile yetişen evlatlarımızı görünce ülkemizin geleceğine dair umutlarımız çoğalıyor.” dedi.

Bakmadan Geçme